Ειδησεογραφικό site

Έπαιζαν «φρουτάκια» σε καφετέρια στα Χανιά

34

Γεμάτος… «φρουτάκια» ήταν ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο εσωτερικό μιας καφετέριας στα Χανιά, όπου έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο οι άνδρες της Ασφαλείας και έπιασαν στα πράσα τρεις θαμώνες οι οποίοι έπαιζαν το απαγορευμένο τυχερό ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μια 57χρονη γυναίκα και δυο άνδρες ηλικίας 59 και 35 χρόνων που είχαν πέσει με τα… μούτρα στο παράνομο παιχνίδι, ενώ φόρεσαν χειροπέδες στον 55χρονο προσωρινά υπεύθυνο και την 30χρονη Ρουμάνα υπάλληλο του καταστήματος που επέτρεπαν τη διενέργεια απαγορευμένων παιχνιδιών. Όλοι μαζί, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Στην καφετέρια κατασχέθηκαν δέκα κεντρικές μονάδες υπολογιστών μαζί με τα αντίστοιχα πληκτρολόγια, ποντίκια και οθόνες, ένας φορητός υπολογιστής και 2.589 ευρώ που προέρχονταν από την διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού. Τα σημαντικότερα ευρήματα, όμως, ήταν ένα αυτόματο μηχάνημα συναλλαγών προπληρωμένων καρτών, επτά πλαστικές κάρτες Moneysafe, 17 κάρτες με κωδικούς και ονόματα παικτών, αλλά και ένα  τετράδιο και μια κατάσταση με ονόματα και κωδικούς που ερευνώνται.

Τα σχόλια είναι κλειστά.