Ειδησεογραφικό site

Έξω από κάθε όριο Τζιχαντιστές–κανίβαλοι έκαναν το παιδί της σούπα και της το έδωσαν να το φάει

32

Σε νέες αποκαλύψεις απίστευτης φρίκης για τη δράση των τζιχαντιστών προέβη ο Βρετανός Γιασίρ Αμπντούλα, ο οποίος πολέμησε  ενάντια του Ισλαμικού κράτους. Σύμφωνα λοιπόν με τελευταίες πληροφορίες οι «προστάτες» -όπως αυτοαποκαλούνται- του Ισλάμ πέρα από τις βάρβαρες και απάνθρωπες δολοφονίες αθώων θυμάτων, δε δίστασαν να εκδηλώσουν συμπεριφορές κανιβαλισμού.

Ο Αμπντούλα έκανε λόγο για την απεγνωσμένη προσπάθεια μια μάνας να βρει τον γιο της τον οποίο οι τζιχαντιστές είχαν αρπάξει και κρατούσαν αιχμάλωτο στην έδρα τους. Η γυναίκα δε δίστασε να πάει εκεί και να ζητήσει να δει το παιδί της οπλισμένη με απίστευτο θάρρος.

Οι τζιχαντιστές την αντιμετώπισαν με ευγένεια και της πρότειναν να καθίσει να φάει μαζί τους γιατί την είδαν εξαντλημένη από το ταξίδι της. Πράγματι, η ανήσυχη μητέρα κάθισε να φάει την κρεατόσουπα με το ρύζι που της σέρβιραν, για να μην τους εξαγριώσει και να καταφέρει να δει το παιδί της.

Αφού εκείνη τελείωσε το φαγητό της και ζήτησε να την πάνε στον γιο της, εκείνοι την ενημέρωσαν πως μόλις… τον είχε φάει. Η αντίδραση της γυναίκας δεν έγινε ποτέ γνωστή, ωστόσο μπορούμε να καταλάβουμε το τι ακολούθησε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.