Ειδησεογραφικό site

Ένα αντηλιακό να το πιεις στο ποτήρι!

101

Της Μίνας Αγγελίνη

Kι όμως, έγινε κι αυτό! Ένα αντηλιακό να το πιεις στο ποτήρι! Δεν χρειάζεται να το αλείψεις στο δέρμα, παρά μόνο να το πιεις με νερό, καθώς οι δημιουργοί του διατείνονται ότι το πόσιμο αντηλιακό θα σε προστατεύσει από την υπεριώδη ακτινοβολία.
Αν και προς το παρόν δεν έχει λάβει τις «ευλογίες» των εθνικών οργανισμών φαρμάκων, το επαναστατικό αντηλιακό, το πρώτο του είδους παγκοσμίως, πωλείται ήδη μέσω διαδικτύου. Υπάρχουν μάλιστα δύο «εκδοχές» του. Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει αυτό που υπόσχεται γρήγορο μαύρισμα και αυτό που υπόσχεται πιο ματ αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα προϊόν της αμερικανικής εταιρείας Osmosis Skincare, το οποίο θεωρείται πιο αποτελεσματικό όταν καταναλώνεται με νερό. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, θωρακίζει τον οργανισμό από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, αλλά δεν ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς ο δείκτης προστασίας του είναι «30».
Το αντηλιακό που… πίνεται φέρει την επωνυμία Harmonized H20 UV Neutralizer και τα 100 ml πωλούνται προς 30 δολάρια.
Όπως επισημαίνουν οι εμπνευστές του, αρκούν 2 ml αντηλιακού, που θα πρέπει να καταναλώνεται μαζί με νερό (περίπου 60 ml), για κάθε 4 ώρες που περνάει κάποιος εκτεθειμένος στον ήλιο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.