Ειδησεογραφικό site

Έλενα Κουντουρά σε Ραχήλ Μακρή: «Εγώ δεν είμαι ακραία, ούτε βρίζω κανέναν»

193

Απάντηση από την βουλευτίνα των ΑΝΕΛ για το ραντεβού της με τον Δημήτρη Σταμάτη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

Για θέματα υγείας και συγκεκριμένα για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η ίδια για τον καρκίνο του μαστού, συναντήθηκε η βουλευτίνα των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, με τον Δημήτρη Σταμάτη, όπως ξεκαθάρισε πριν από λίγο η ίδια μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

Η κ. Κουντουρά απαντώντας στις αιχμές που άφησε πριν από λίγο στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η ανεξάρτητη βουλευτίνα – προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ – Ραχήλ Μακρή, μιλώντας για τραπεζώματα βουλευτών των ΑΝΕΛ με εκπροσώπους της κυβέρνησης , αναφέροντας μάλιστα το όνομα της κ. Κουντουρά και του κ. Σταμάτη, απάντησε:

«Με ξέρει από μωρό παιδί ο κ. Δημήτρης Σταμάτης, είμαστε φίλοι εδώ μια 20ετία. Παίρνω μια πρωτοβουλία για το καρκίνο του μαστού και θέλω να διαχωρίσω ότι τα θέματα υγείας δεν πρέπει να μπαίνουν στις μικροπολιτικές σκοπιμότητες» και συμπλήρωσε:

«Εγώ έπρεπε να κάνω συναντήσεις σε τον Πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο επισκέφθηκα θεσμικά, ενώ με τον κ. Βορίδη και τον κ. Σταμάτη βρεθήκαμε έξω. Με τον μεν κ. Βορίδη στο εντευκτήριο της Βουλής και με τον κ. Σταμάτη σε ένα εστιατόριο.

Είναι ντροπή να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε πόλωση εκεί που δεν υπάρχει».

Ενώ, αναφερόμενη στην κ. Μακρή σημείωσε: «Δεν είμαι ακραίος άνθρωπος, δεν βρίζω, δεν κατηγορώ και δεν σχολιάσω κανέναν» είπε χαρακτηριστικά η κ. Κουντουρά.

Όσον αφορά στο θέμα των Προεδρικών Εκλογών η κ. Κουντουρά τόνισε:

«Με τον κ. Σταμάτη διαφωνούμε τελείως σε όλα. Δεν μπορώ να δώσω την ψήφο μου σε οποιονδήποτε αξιόλογο προτείνουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί θα είναι σαν να παρατείνω το στραγγαλισμό της ελληνικής κοινωνίας» ξεκαθάρισε.

«Από εκεί και πέρα δεν είμαστε εχθροί και σ’ αυτή την πόλωση εγώ δεν θα συμμετέχω. Το θεωρώ απαράδεκτο το ότι υπάρχει αυτή η ένταση. Η κυβέρνηση προσπαθεί με πανικό να παραμείνει στην εξουσία. Θα την βόλευε πάρα πολύ να ψηφίσουν οι βουλευτές, εκτός των κομμάτων της, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εκτιμώ ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λάθος που τονώνει αυτή την πόλωση. Δεν πείθει. Μπορεί να είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις, όμως ο κόσμος δεν τον εμπιστεύεται για να κυβερνήσει. Δεν έχουμε πρόβλημα με τα πρόσωπα, αλλά με τις πολιτικές».

Τα σχόλια είναι κλειστά.