Ειδησεογραφικό site

Έλαμψε το υποκριτικό ταλέντο

45

Η λέξη χαμός είναι μικρή για να περιγράψει αυτό που συνέβη στο διαδίκτυο και ειδικότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα προεκλογικά σποτ των κομμάτων. Όχι μόνο έγιναν αντικείμενο σχολιασμού, κριτικής και αντιπαράθεσης, όχι μόνο αποδομήθηκαν ή έγιναν viral διάφορες παραλλαγές τους… Είδαμε τα πάντα! Υπήρξε όμως και κάτι στο οποίο όλοι συμφώνησαν. Ότι οι αρχηγοί των κομμάτων είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί! Το ξέραμε, αλλά ως γνωστό η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως!

Μακράν λοιπόν ο καλύτερος, αλλά εκτός συναγωνισμού, λόγω επαγγέλματος, προκρίθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης! Η εμπειρία του, αλλά και η άνεση μπροστά στον τηλεοπτικό φακό μοιραία τον κατέταξε στη κορυφή. Για αυτό και τα σποτ του Ποταμιού στα οποία πρωταγωνιστεί ήταν όλα ψαγμένα, μοντέρνα και ατμοσφαιρικά.

Εντύπωση όμως προκάλεσε με την υποκριτική του δεινότητα, στα όρια του να κλέψει την παράσταση… ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος! Αποδεικνύοντας ότι κρύβει φλέβα κωμικού ηθοποιού… προσπαθώντας να δείξει στον μικρό Αλέξη πώς να πατάει φρένο για να μην εκτροχιαστεί το τρένο! «Τελικά ήταν πολύ καλός» όπως λέει και ο πιτσιρικάς στο σποτ! Για το «αναγκαίος», θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός!

Αναμφισβήτητα όμως μεγάλος νικητής είναι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που μπήκε από την πρώτη στιγμή στο… γήπεδο, δυναμικά ανταλλάσσοντας πάσες με τον Νικόλα που ο πατέρας του λέει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα! Παραλίγο να χάσει πόντους με την επίσκεψη στην οικογένεια με τον μουγκό παππού… Για να σαρώσει τελικά με τη διαρροή στο διαδίκτυο ενός βίντεο με κομμένα πλάνα από παλιό σποτάκι της ΝΔ, εξηγώντας «ποια ώρα είναι καλύτερη για σεξ» όταν ο σκηνοθέτης του ζήτησε να ξαναπεί τα λόγια κάπως πιο ερωτικά!

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ/MEDIA MARKET

Τα σχόλια είναι κλειστά.