Ειδησεογραφικό site

Άτυχος ο τ. υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ – άτυχος…. και ο ζωοκλέφτης!

233

Όταν είσαι άτυχος, οι… αναποδιές σε κυνηγάνε παντού – ακόμη και σε μαντριά! Ο λόγος για τον τ. υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Αδαμάντιου Σταματάκη, ο οποίος εκτός της πρόσφατης αποστρατείας του, εκτός του ότι έμενα δίπλα του ο Μαζιώτης με τη Ρούπα, έπεσε θύμα κλοπής προβάτων!

Συγκεκριμένα, ένας 35χρονος ζωοκλέφτης που τρύπωσε σε ένα ποιμνιοστάσιο στην Επισκοπή Ρεθύμνου, άρπαξε από 5 πρόβατα. Ίσως δεν γνώριζε ότι το μαντρί ανήκει στον πατέρα του  αντιστράτηγου Αδαμάντιου Σταματάκη! Άτυχος και ο ζωοκλέφτης!

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η κλοπή των ζώων, ξεκίνησαν έρευνες των αστυνομικών. Τα φρέσκα ίχνη που άφησε πίσω του το κοπάδι ήταν εμφανή κι έτσι δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν τα 15 πρόβατα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, όπου βρίσκεται το μαντρί του δράστη.

Ο 35χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν πινακίδες κλεμμένες από τρακτέρ, ενώ ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες ζωοκλοπές.
Πάντως, για τον πρώην υπαρχηγό, δεν είναι… καλή χρονιά! Δεν έφτανε που αποστρατεύθηκε με τις κρίσεις του περασμένου Απριλίου, πριν από λίγο καιρό αποκαλύφθηκε ότι ήταν και γείτονας του… Νίκου Μαζιώτη, καθώς κατοικούσε στην οδό Υψηλάντου 29 στο Μαρούσι ενώ ο τρομοκράτης με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα είχαν νοικιάσει διαμέρισμα επί της οδού Υψηλάντου 27!

Τα σχόλια είναι κλειστά.