Ειδησεογραφικό site

Άρχισαν τα όργανα στην ΔΗΜΑΡ-Τίθεται θέμα ηγεσίας του κόμματος

36

Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην ΔΗΜΑΡ. Κορυφαία στελέχη του κόμματος όπως ο Βασίλης Οικονόμου και ο Γιάννης Πανούσης εκφράζουν ανοικτά την δυσαρέσκεια τους και όπως λένε σε κύκλους δεν υπήρχε σαφές μήνυμα στην εκλογική περίοδο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τις χαμηλές πτήσεις στα ποσοστά.

Ποιο σκληρός ήταν ο Γρηγόρης Ψαριανός που έθεσε ευθέως θέμα ηγεσίας και ζήτησε συνέδριο της ΔΗΜΑΡ άμεσα ζήτησε ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός σχολιάζοντας το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα του exit poll.

«Τα αποτελέσματα αποτελούν μια περίτρανη καταδίκη των επιλογών της ηγετικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ» δήλωσε στο Mega, εμφανώς ενοχλημένος από τα απογοητευτικά αποτελέσματα, της τάξεως του 2%, ο Γρ. Ψαριανός.

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ Εσωτερικού του Λεωνίδα Κύρκου και ο Συνασπισμός, ακόμα και όταν δεν έμπαιναν στη Βουλή, είχαν τριπλάσια ποσοστά στις ευρωεκλογές. «Τώρα πήραμε το ένα τρίτο» είπε.

Ο ίδιος καυτηρίασε τις επιλογές της ηγετικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ το τελευταίο διάστημα, κυρίως λόγω της άρνησής της να προσέλθει στον διάλογο για την Κεντροαριστερά, θέτοντας εμμέσως πλην σαφώς θέμα ηγεσίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.