Ειδησεογραφικό site

Άνω – κάτω το Διαδίκτυο με τη φωτογραφία της νεκρής μητέρας του Νικολόπουλου – Τι απαντά ο ίδιος

103

Πένθος βαρύ για τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος οδήγησε τη Δευτέρα τη μητέρα του στον τελευταίο τόπο κατοικίας της.

Οι δραματικές στιγμές που εκείνος βιώνει τον έχουν καταρρακώσει αφού κατά καιρούς είχε εκφράσει τον απεριόριστο σεβασμό και αγάπη για τη γυναίκα αυτή η οποία όπως εκείνος έχει πει κατάφερε με αντιξοότητες και εντελώς μόνη της να μεγαλώσει τέσσερα παιδιά.

Η κυρά-Αφροδίτη, όπως τη γνώριζαν όλοι στη συνοικία της Αγίας Τριάδας, στην οποία έστησε το σπιτικό της και έζησε όλη τη ζωή της, υπήρξε μία μεγάλη μαχήτρια της ζωής, αφού από πολύ νωρίς έχασε τον σύζυγό της, Ιωάννη Νικολόπουλο και αγωνίστηκε σκληρά για να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά της και να τα δει να αποκτούν τις δικές τους οικογένειες και να ακολουθούν επιτυχημένες επαγγελματικές πορείες.

Αφιερωμένη στην οικογένειά της, η Αφροδίτη Νικολοπούλου, είχε πάντα χώρο στην καρδιά της και για κάθε συνάνθρωπό της που είχε ανάγκη, ενώ πάντοτε είχε έναν καλό λόγο να πει για όλους. Υπήρξε πάνω απ’ όλα μία «μεγάλη μητέρα» της συνοικίας της, προσφέροντας στοργή και προστασία σε όλους.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών, πλαισιωμένη από την πολυμελή οικογένειά της που αριθμεί πλέον 11 εγγόνια, ακόμα και δισέγγονα.

Να σημειωθεί ότι εκτός του βουλευτή Αχαΐας, η εκλιπούσα είχε και άλλα τρία παιδιά τον Κωνσταντίνο Νικολόπουλο (γνωστό εκπαιδευτικό, διευθυντή Τεχνικής Εκπαίδευσης), την Πολυξένη και την Αγγελική (διευθύντρια στο ειδικό σχολείο Κωφών στην Πάτρα).

Η Αφροδίτη Νικολοπούλου έμεινε χήρα στα 40 της χρόνια και όμως ποτέ δε σκέφτηκε να ξαναφτιάξει τη ζωή της αν και ήταν μία πολύ νέα και πολύ όμορφη γυναίκα. Αποφάσισε να οπλιστεί με σθένος, δύναμη και κουράγιο στάθηκε στα πόδια της και αφοσιώθηκε στην ανατροφή των παιδιών της δίνοντάς τους τα πάντα. Για τον κ. Νίκο Νικολόπουλο εκείνη υπήρξε η μάνα, ο πατέρας, το στήριγμα ο ενωτικός κρίκος της οικογένειας, η γυναίκα πρότυπο που με τη δύναμη της ψυχής της και τον ακέραιο χαρακτήρα της κατάφερε να ζήσει μία ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή καμαρώνοντας τα παιδιά τα εγγόνια και τα δισέγγονά της, φεύγοντας από τη ζωή πλήρης ημερών.

 

.

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος την Τρίτη μία ημέρα μετά την κηδεία της αγαπημένης του μητέρας αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες με το φέρετρο της νεκρής του μάνας με συνέπεια να προκαλέσει ποικίλα σχόλια και να δεχτεί επίθεση από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ίδιος δίνει τη δική του απάντηση μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr: «Η δημοσιοποίηση γεγονότων της ζωής μας εκφράζει το σεβασμό μας στα πρόσωπα και την κοινωνία που έχουμε και υπηρετεί την κοινωνία και επικοινωνία που έχουμε με τους συνανθρώπους μας με τους οποίους μοιραζόμαστε χαρές λύπες σκέψεις και προβληματισμούς. Η παράδοση των Ελλήνων από τους αρχαίους χρόνους μέχρι τους χριστιανικούς το γεγονός της αποδημίας το ήθελαν να βρίσκεται στο κέντρο της ζωής και να συνοδεύεται με συγγενείς και φίλους η σωρός του αγαπημένου προσώπου. Δεν είναι πάντως ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά αλλά ένα σύνηθες φαινόμενο να δημοσιεύεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο στιγμιότυπο φωτογραφικό της νεκρώσιμου ακολουθίας όπου στο κέντρο του ναού και στο κέντρο του λαού πάντα και για όλους βρίσκεται το λείψανο του προσώπου που αποχαιρετούμε».

ΠΗΓΗ: PROTOTHEMA.GR

Τα σχόλια είναι κλειστά.