Ειδησεογραφικό site

«Άθλια ιστορία» για την Κυβέρνηση η εξαγορά Χαϊκάλη – ΠΑΣΟΚ: Aμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών – Σοβαρή υπόθεση λέει ο Τσίπρας

29

Οι καταγγελίες Χαϊκάλη ότι επιχειρηματίας του προσέφερε μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μονοπωλούν την πολιτική επικαιρότητα.

Την ώρα που ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την εκτίμησή του ότι «η καταγγελία Χαϊκάλη είναι σοβαρή υπόθεση», στην κυβέρνηση κάνουν λόγο για «άθλια ιστορία».

Σε κυβερνητική ανακοίνωση επισημαίνεται: «Για λόγους δημοσίου συμφέροντος να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν όλες οι διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας».

Κυβερνητικά στελέχη χαρακτηρίζουν τις καταγγελίες Χαϊκάλη «άθλια ιστορία» και υποστηρίζουν ότι σκοπός είναι να παρεμποδιστεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να πρόκειται για στημένη ιστορία ή σκευωρία.

Η κυβέρνηση ζητά να διαλευκανθεί η υπόθεση και να δοθούν όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα

Το ΠΑΣΟΚ ζητά πλήρη διαλεύκανση

Το ΠΑΣΟΚ ζητά άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών Χαϊκάλη από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης.

«Σε μια περίοδο όπου οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας βρίσκονται σε εξέλιξη επιβάλλεται όλες οι πολιτικές δυνάμεις να προστατεύσουμε την δημοκρατική ομαλότητα και διαφάνεια και να μην επιτρέψουμε να δηλητηριάζεται η πολιτική ζωή της χώρας», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Χαριλαόυ Τρικούπη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.