Ειδησεογραφικό site

Άδωνις Γεωργιάδης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Οι βουλευτές έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες μειώσεις»

32

«Ο πολιτικός θα πρέπει να βγαίνει και να λέει την αλήθεια στον κόσμο και να εξηγεί χωρίς να φοβάται» δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις δηλώσεις τους ότι οι μεγαλύτερες θυσίες έγιναν πρώτα από τους βουλευτές.

«Ο λαός θα πρέπει να ξέρει ότι τη Βουλή πρέπει να την αγαπάει και να την προστατεύει. Κοινοβούλιο χωρίς βουλευτική αποζημίωση δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Θα πρέπει να εξηγούμε στον λαό τους κανόνες λειτουργίας της Βουλής», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, επιμένοντας στην άποψή του ότι οι Βουλευτές έχουν υποστεί-καλώς ωστόσο- τις μεγαλύτερες μειώσεις στο μισθό τους.

«Γνώριζα ότι θα μου ασκούσαν κριτική επειδή μίλησα για την βουλευτική αποζημίωση. Το ίδιο είχε γίνει με τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Εγώ είπα ότι θα το πάρω γιατί το χρειάζομαι κι κάποιοι άλλοι, όπως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είχαν πει ότι θα τα δώσουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αλλά τελικά τα κράτησαν για τον εαυτό τους. Ποιους από τους δύο τύπους πολιτικών προτιμάτε;»

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «υπερβολή προς τα κάτω» τις περικοπές που έχουν γίνει στη βουλευτική αποζημίωση, στη βουλευτική σύνταξη και στα αναδρομικά τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.