Ειδησεογραφικό site

«Άδειασμα» Ρέντσι στον Τσίπρα: Λάθος το δημοψήφισμα, εγώ θα το είχα αποφύγει

18

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι, μαζί με την Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ, δήλωσε πως το δημοψήφισμα στην Ελλάδα είναι λάθος.

Υποστήριξε ότι αν ήταν στη θέση του Έλληνα πρωθυπουργού, θα είχε αποφύγει την διεξαγωγή του, ενώ διευκρίνισε πως δεν αποτελεί ντέρμπι ανάμεσα στο ευρώ και τη δραχμή.

«Μόλις τελειώσουμε τη συζήτηση για την οικονομία στην Ελλάδα θα αρχίσουμε να μιλάμε για την οικονομία στην Ευρώπη, γιατί πρέπει να δούμε σε ποιο μοντέλο ανάπτυξη θα σκεφτόμαστε στο μέλλον την Ήπειρό μας», πρόσθεσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.

Την ίδια ώρα, πρόσθεσε πως καθένας από εμάς έχει διαφορετικές απόψεις, ευαισθησίες, κρίσεις, αλλά αυτό που είναι σημαντικό στο πλαίσιο της κοινότητας της Ευρώπης είναι να τηρηθούν οι κοινοί κανόνες.

«Έβγαλα μία φωτογραφία που αγκάλιασα τον Αλέξη και την κ. Μέρκελ, μπορεί να μην λειτούργησε καλά, αλλά αυτές είναι οι σχέσεις μας. Εύχομαι τις επόμενες ημέρες, ώρες, εβδομάδες να λυθούν τα προβλήματα», συμπλήρωσε ο κ. Ρέντσι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.