Ειδησεογραφικό site

Άγρια δολοφονία ηλικιωμένης σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο

39

Φρικτό θάνατο στα χέρια των αδίστακτων ληστών της βρήκε σήμερα μία 85χρονη μέσα στο ισόγειο διαμέρισμά της στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Ναυσικάς 55.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα εντοπίστηκε φιμωμένη και δεμένη μέσα στο σπίτι της, στις 13:15 το μεσημέρι.

Οι πληροφορίες θέλουν την 85χρονη μια ηλικιωμένη γυναίκα που είχε πολύ καλές επαφές με τους γείτονές της, οι οποίοι την χαρακτηρίζουν ως μια ιδιαιτέρως κοινωνική προσωπικότητα.

«Εβγαινε σε καθημερινή βάση για τη βόλτα της, ήταν πάντοτε περιποιημένη, γλυκομίλητη και ευδιάθετη», αναφέρει στο protothema.gr άνθρωπος που τη γνώριζε καλά και ήταν γείτονάς της.

Ωστόσο, η χθεσινή βόλτα της άτυχης ηλικιωμένης δεν είχε αίσιο τέλος. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 85χρονη, καθώς επέστρεφε από την απογευματινή της βόλτα γύρω στις 7 το απόγευμα στο σπίτι της, δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί ότι κάποιοι την ακολουθούσαν. Τα σενάρια μέχρι στιγμής είναι δύο. Είτε οι αδίστακτοι δράστες την ακολούθησαν μέχρι την πόρτα, της χτύπησαν το κουδούνι και εκείνη ανυποψίαστη άνοιξε, είτε οι ληστές μπήκαν μάζι της στο διαμέρισμα.

Η ανησυχία των δικών της ανθρώπων ήρθε από τη στιγμή που ο γιος της 85χρονης την καλούσε συνεχώς στο σταθερό της τηλέφωνο, δίχως να παίρνει κάποια απάντηση…

Πηγή: protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.