Ειδησεογραφικό site

«Όχι» από τον εισαγγελέα στην άδεια των βουλευτών της ΧΑ για να πάνε στη Βουλή

29

Δεν θα παραβρεθούν στην Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση οι «φιλοξενούμενοι» στις φυλακές Κορυδαλλού  βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς ο εισαγγελέας επόπτης των φυλακών απέρριψε το αίτημά τους για την χορήγηση έκτακτης άδειας.

Ειδικότερα, από τις φυλακές Κορυδαλλού ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος  και οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας (έχει ανεξαρτοποιηθεί ο τελευταίος από τον περασμένο Μάρτιο) ζήτησαν με γραπτό αίτημά τους έκτακτη άδεια για να παραβρεθούν στην τριήμερο διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και να ψηφίσουν.

Το αίτημα των βουλευτών εξετάστηκε από τον εισαγγελέα επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος και τάχθηκε κατά της μεταγωγής τους στην Βουλή και απέρριψε το αίτημά τους.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογο αίτημα δεν έχουν υποβάλλει οι βουλευτές της Χρυσής  Αυγής που είναι  προφυλακισμένοι σε άλλα  σωφρονιστικά καταστήματα εκτός των φυλακών Κορυδαλλού.

Η συζήτηση στην Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης  είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα στις 6 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή το βράδυ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.