Ειδησεογραφικό site

Όλο το παρασκήνιο της άγριας on-air δολοφονίας – Νέα διάσταση στην τραγωδία της Βιρτζίνια

35

 

Νέα διάσταση στην τραγωδία στη Βιρτζίνια με την on-air δολοφονία της 24χρονης δημοσιογράφου Άλισον Πάρκερ και του 27χρονου εικονολήπτη Άνταμ Γουάρντ δίνουν τα στοιχεία της δικογραφίας για τη μήνυση που είχε υποβάλει ο δολοφόνος κατά της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού WDBJ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ ο Γουάρντ το 2013 είχε βιντεοσκοπήσει τότε την απόλυση του δολοφόνου, του 41χρονου Βέστερ Λι Φλάναγκαν ή Μπράις Γουίλιαμς όπως ήθελε να αποκαλείται.

Το έγγραφο περιγράφει τη στιγμή της απόλυσης του 41χρονου με δύο αστυνομικούς να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να προσπαθούν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του.

«Η σκηνή καταγράφηκε από τον Άνταμ Γουόρντ. Ο Μπράις έστρεψε το βλέμμα σε αυτόν και του είπε κάτι για παπαράτσι, του στιλ «πρέπει να χάσεις τη μεγάλη αυτοπεποίθησή σου» και του έστρεψε προς τα κάτω την κάμερα» περιγράφεται η επίμαχη σκηνή στο έγγραφο.

Κατά τον γενικό διευθυντή του καναλιού που μίλησε στο ABC η καταγραφή του περιστατικού από τον Γουόρντ περιλαμβάνεται στις γενικές οδηγίες που έχουν οι εργαζόμενοι στο κανάλι WDBJ να καταγράφουν οτιδήποτε ασυνήθιστο συμβαίνει μέσα στο κτήριο του σταθμού είτε για λόγους ειδησεογραφίας είτε για νομικούς λόγους.

Στον ίδιο φάκελο της δικογραφίας περιλαμβάνεται και ένα σημείωμα του τότε διευθυντή ειδήσεων προς τον Γουίλιαμς στο οποίο του επισήμανε έξι σημεία κριτικής για την δουλειά του.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.