Ειδησεογραφικό site

Ψαριανός στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Δεν θα υπογράψω την πρόταση για δημοψήφισμα»

32

Δεν πρόκειται να υπογράψω την πρόταση για δημοψήφισμα δήλωσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο

«Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να υπογράψει την πρόταση για δημοψήφισμα, διότι συναθροίζεται και εγώ δεν θέλω να συναθροιστεί η υπογραφή μου. Όταν δώσαμε τον ΟΤΕ, το Λιμάνι στην COSCO, κάναμε δημοψήφισμα; Αν σε κάθε περίπτωση ζητούσαμε δημοψήφισμα, θα έπρεπε να κάνουμε κάθε βδομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Για τις πρόσφατες εξελίξεις και τις αποχωρήσεις από τη ΔΗΜΑΡ ο κ. Ψαριανός τόνισε χαρακτηριστικά: «Ένα μεγάλο μέρος του κόμματος είναι με το ένα πόδι εκτός. Φθίνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς και όσοι παραμένουν ακόμη δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη θα παραμείνουν. Ο λόγος είναι η στροφή που έκανε το κόμμα. Όχι μόνο με την έξοδο από την κυβέρνηση, αλλά και με την στάση της ΔΗΜΑΡ απέναντι στον διάλογο για την κεντροαριστερά. Αυτές οι μεγάλες αλλαγές στην φυσιογνωμία και στην στρατηγική του κόμματος και η στροφή προς το ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε μεγάλες αναταράξεις».

Όσον αφορά για το ενδεχόμενο να συνταχθεί με τις δυνάμεις του Ποταμιού και τον Σταύρο Θεοδωράκη ο κ. Ψαριανός υπογράμμισε ότι: « με τον Σταύρο Θεοδωράκη έχω καλές και φιλικές σχέσεις και ότι οι απόψεις του Ποταμιού είναι πιο ανοιχτές».

Τέλος, αναφερόμενος τις επιστολές του κ. Κουβέλη προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τις άλλες δυνάμεις της κεντροαριστεράς ο κ. Ψαριανός ξεκαθάρισε: «Επί ένα χρόνο δεν μιλούσαμε με όλους αυτούς και τώρα ο κ. Κουβέλης στέλνει …ερωτικές επιστολές για διάλογο και συνεργασία. Όταν μιλούσαμε εμείς για διάλογο με τα άλλα κόμματα ο ίδιος αρνούνταν μια τέτοια εξέλιξη».

Τα σχόλια είναι κλειστά.