Ειδησεογραφικό site

Χ. Θεοχάρης: Ομολογία ήττας μια συμφωνία χειρότερη από τις παλαιότερες

43

Για ομολογία ήττας κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικος εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση ότι η συμφωνία που συζητείται είναι χειρότερη από παλαιότερες.

«Είναι προφανές πως η κρισιμότητα των στιγμών επιβάλλει όλη η ενέργεια του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να εστιαστεί στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων προς όφελος του ελληνικού λαού» δηλώνει ο κ. Θεοχάρης.

Μάλιστα, αναφέρει ότι μια αποτυχία «θα σημάνει προσωπική αποτυχία του ιδίου αφού βαρύνεται με τις επιλογές προσώπων και στρατηγικών».

Ο ίδιος κάνει λόγο για διαφαινόμενη «οδυνηρή ήττα» και επικαλείται την «κυνική ομολογία του Υπερυπουργού κ. Βούτση ότι η συμφωνία που συζητείται είναι χειρότερη από παλαιότερες» κάτι που «σημαίνει ότι αμέσως μετά είναι απαραίτητο να γίνει μια σκληρή αποτίμηση των λόγων που οδήγησαν τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ».

Εκτιμά δε ότι η ήττα «θα φέρει επώδυνα μέτρα στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Είναι το ελάχιστο χρέος μας σε έναν λαό, που για άλλη μια φορά πίστεψε στις ψεύτικες ελπίδες που το παλιό πολιτικό σύστημα του πούλησε χωρίς περίσκεψη ή ντροπή».

Τα σχόλια είναι κλειστά.