Ειδησεογραφικό site

Χατζηδάκης: Δυστυχώς η χώρα θα πάει σε εκλογές

30

 

«Όλα αυτά που ζούμε τις τελευταίες ημέρες αποτυπώνουν το αδιέξοδο του ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω να μην καταστεί ένα αδιέξοδο για τη χώρα» δήλωσε o βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης. Ο ίδιος ερωτηθείς για τις εκλογές και την ετοιμότητα της ΝΔ, είπε πως το σημαντικό είναι η χώρα να μην βρίσκεται σε κίνδυνο. «Δεν είμαστε σε μια ουδέτερη χρονιά για να κάνουμε όλες αυτές τις συζητήσεις. Πρωτίστως πρέπει να δούμε την οικονομία μας. Πρέπει από την παρούσα Βουλή να μας προκύψει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας» σημείωσε, τονίζοντας πως αν πάμε σε εκλογές θα χάσουμε δύο κρίσιμους μήνες.

Ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας στο ρ/σ «Παραπολιτικά», προέβλεψε, πάντως, πως «η χώρα δυστυχώς θα πάει σε εκλογές». «Ακόμα και η ΝΔ να τις κερδίσει θα έχουμε χάσει πολύ χρόνο και το κόμμα θα βρεθεί σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία που θα πρέπει να διαχειριστεί» τόνισε.

Κληθείς να σχολιάσει την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων είπε πως «ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε πως ξεπουλιόταν η δημόσια περιουσία τής χώρας, μέχρι που ήρθε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και με τους ίδιους όρους με την προηγούμενη κυβέρνηση προχώρησε στην παραχώρηση». «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα σε πολιτική πλαστοπροσωπία» πρόσθεσε.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.