Ειδησεογραφικό site

Οι «ψεκασμοί» της στέρησαν μια θέση στον ΕΦΕΤ

39

Καταλυτική ήταν τελικά η δράση των «ψεκασμών» για την κυρία Φωτεινή Αθανασοπούλου καθώς μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε στη Βουλή αναγκάστηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά της για την θέση της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ.

Όπως γράψαμε νωρίτερα Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την υποψηφιότητά της καταθέτοντας μάλιστα φάκελο με όλες της αναρτήσεις και τα άρθρα της στα οποία παραδέχεται την ύπαρξη «ψεκασμών». Καλούσαν δε τον αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου να αποσύρει την υποψηφιότητά της για να μην «χρεωθεί» μια πρόταση που προέρχεται από τους ΑΝΕΛ. Να σημειωθεί ότι η κυρία Αθανασοπούλου υπήρξε υποψήφια βουλευτής και ευρωβουλευτής με το κόμμα του κ. Καμμένου το οποίο και την επέβαλε για την θέση στην διοίκηση του ΕΦΕΤ.

Υπό αυτά τα δεδομένα και μετά από διακοπή της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου στην οποία υπήρξαν οι απαραίτητες εξηγήσεις μεταξύ κυβέρνησης και υποψήφιας, η κυρία Αθανασοπούλου δήλωσε «θεώρησα ότι θα κριθώ από το βιογραφικό μου που είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Αν είναι να κριθώ από όσα έχω γράψει σε ιστοσελίδες και ειδικά σε προσωπικές ιστοσελίδες παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου και αποχωρώ».

Αμέσως, ο κ. Αποστόλου έκανε δεκτή την απόφασή της αν και εξήρε το βιογραφικό της και η συνεδρίαση διακόπηκε μέχρι να βρεθεί νέος υποψήφιος.

Με τον τρόπο αυτό πάντως καταγράφηκε το πρώτο «ξήλωμα» στελέχους της νέας κυβέρνησης.

Τι οδήγησε στο «ξήλωμα»

Νωρίτερα, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ είχαν προχωρήσει σε απίστευτες καταγγελίες για την προτεινόμενη από την κυβέρνηση στη θέση της αντιπροεδρίας του ΕΦΕΤ, Φωτεινής Αθανασοπούλου.

Κατά την παρουσίαση από τον αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου των προτεινομένων στις θέσεις του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΕΤ οι εκπρόσωποι των δύο κομμάτων κατέθεσαν έγγραφα με απόψεις, θέσεις και άρθρα της κυρίας Αθανασοπούλου που εκθέτουν όσους την πρότειναν και επέλεξαν.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως οι Γιάννης Δριβελέγκας και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ καθώς και οι Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι ζήτησαν από τον κ. Αποστόλου να αποσύρει την υποψηφιότητα της κυρία Αθανασοπούλου.

Αυτό γιατί σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσαν η προτεινόμενη -που υπήρξε υποψήφια ευρωβουλευτής και βουλευτής των ΑΝΕΛ- φέρεται να υιοθετεί και να εκφράζει απόψεις και θέσεις που προκαλούν.

Ορισμένες από αυτές-όπως καταγράφονται σε δικά της κείμενα που περιλαμβάνει ο φάκελος που κατατέθηκε στην επιτροπή- έχουν ως εξής:

-«Μας δολοφονούν από τον ουρανό! Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!» παραπέμπει τους «ακολούθους» της στο facebook σε σχετικά άρθρα

-«Και όμως… εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις (σ.σ. εννοεί την άνοδο στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), δεν παρατηρούνται ψεκασμοί… για προσέξτε το…»

-«Σας χρειαζόμαστε εδώ» έγραψε στoν λογαριασμό της στο facebook απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα που ανήρτησε φέρεται να είπε «θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν λένε την αλήθεια»

-«Αν τα ζώα πίστευαν στο Θεό, ο διάβολος θα έμοιαζε με τον άνθρωπο»!

-«ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νομίζεις είναι κουνούπι; κοίτα προσεκτικά! Αμερικάνοι ψέκασαν με μικροκάμερες Ελλάδα και Τουρκία!!»

Ωστόσο, το σημείο που εστιάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι ένα άρθρο-εισήγηση της κυρίας Αθανασοπούλου με το οποίο επιχειρεί να αποδομήσει τον Κώδικα Τροφίμων (Codex Alimentarius) που έχει υιοθετηθεί από την Ε.Ε.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο κ. Δριβελέγκας κάλεσε τον υπουργό να ξεκαθαρίσει εάν συμφωνεί με τις θέσεις της κυρίας Αθανασοπούλου «ο ώδικας αυτός είναι σχέδιο της διεθνούς σιωνιστικής ομάδας για να ελέγξουν την κοινωνία». Πρόσθεσε, μάλιστα, πως «την κυρία Αθανασοπούλου την επέβαλαν οι ΑΝΕΛ. Πρέπει όμως να αντικατασταθεί».

Πάντως, ιδιαίτερο «ενδιαφέρον» έχει και το άρθρο-έκθεση της κυρίας Αθανασοπούλου για την «Νέα Τάξη πραγμάτων», αγαπημένο θέμα των υποστηρικτών των ψεκασμών: «Έχουν πάρει εντολές «άνωθεν» (βλέπε Σιωνισμός) για να σταματήσουν κάθε εθνικιστικό κίνημα που απειλεί την παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της Νέας Τάξης;

Αλήθεια…

Δεν ξέρουν ότι όσο περισσότερο χτυπάς κάτι, τόσο αυτό γιγαντώνεται;

Δεν ξέρουν ότι ο εθνικισμός (που σημαίνει «η άποψη που ενθαρρύνει την έκφραση και την καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης, η αφοσίωση των ατόμων στο έθνος στο οποίο ανήκουν, χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους, εθνισμός, πατριωτισμός».-ΛΕΞΙΚΟ Μανόλη Τριανταφυλλίδη) που τον έχουν καταντήσει βρισιά στις μέρες μας, μετατρέπεται σιγά σιγά σε τσουνάμι σε όλη την Ευρώπη διότι όλοι λαοί αισθάνονται ότι απειλείται η ταυτότητά τους, η πατρίδα τους, ο Θεός τους;

Αυτοί, τα υπαλληλάκια της Νέας Τάξης, αυτοί έχουν αναλάβει τον ρόλο να σπέρνουν το μίσος ανάμεσά μας , να μας διαιρούν για να μας κρατούν καλά χειραγωγούμενους.

Αυτοί, οι Ελληνόφωνες προδότες, οι εκπρόσωποι του «Δημοκρατικού τόξου» θεωρούν την πατρίδα «μαγαζί δικό τους» και το πωλούν όσο όσο σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο.
Αυτοί που σκίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν δίνουν δεκάρα ούτε για τους συμπατριώτες τους ούτε για τους αλλοδαπούς. Θεό έχουν μόνο το χρήμα και σκοπό της ζωής τους τα αξιώματα, και γι αυτά… πουλούν «και την μάνα τους».

Δεν ξέρω αν οι χρυσαυγίτες είναι αληθινοί πατριώτες ή φασίστες, κρυφοναζιστές, κρυφοπαγανιστές ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα το δείξει η ιστορία.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ζω σε μια ύπουλη, μασκαρεμένη, φαρισαϊκή, κάλπικη Δημοκρατία. Δεν είναι πολίτευμα αυτό, είναι ένα επικίνδυνο καθεστώς που τα ηνία του κατέχουν μια χούφτα διεφθαρμένοι ολιγάρχες, ταγμένοι να υπηρετήσουν τις διεστραμμένες επιταγές της Νέας Τάξης, χωρίς έλεος, χωρίς δισταγμό, κι ας αφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.