Ειδησεογραφικό site

Φούχτελ σε Καμίνη: Φόρεσε χλαμύδα και φύγαμε για… εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία

40

Ο Γιοακίμ Φούχτε έχει σίγουρα… πολλή φαντασία!

Πριν από αρκετό καιρό, ο απεσταλμένος της Άνγκελα Μέρκελ για την ελληνογερμανική συνεργασία, έκανε στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, μία ανατρεπτική πρόταση! Του πρότεινε… εκδρομή με χλαμύδες στην αρχαία Ολυμπία, όπως γράφει ο «Βηματοδότης».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν από καιρό σε μια δεξίωση του Δήμου Αθηναίων ο Γιώργος Καμίνης συνάντησε για πρώτη φορά τον Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ. Έμελε να είναι και η τελευταία τους συνάντηση…

Ο κ. Φούχτελ, συνεχίζει το δημοσίευμα, παρουσίασε στον δήμαρχο Αθηναίων τα μέλη της ομάδας της ελληνογερμανικής συνεργασίας και σε κάποια στιγμή έριξε την πρόταση-βόμβα.

«Πρότεινε με πολύ σοβαρό ύφος στον κ. Καμίνη να μαζέψει κι άλλους δημάρχους, να ντυθούν όλοι με… αρχαιοελληνικές χλαμύδες και να πάνε όλοι μαζί στην Αρχαία Ολυμπία για να συναντήσουν Γερμανούς δημάρχους (από τη δική του εκλογική περιφέρεια της Βάδης- Βιρτεμβέργης) ώστε να ενισχυθεί η ελληνική συνεργασία στην τοπική αυτοδιοίκηση», γράφει ο «Βηματοδότης».

Πάντως, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, δεν διευκρινίστηκε αν και ο Φούχτελ θα φορούσε χλαμύδα ή τη δική του παραδοσιακή στολή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.