Ειδησεογραφικό site

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «αδειάζει» Καμμένο: Δεν υπάρχει στην ΕΥΠ ο αστυνομικός που καταγγέλλει για την επίθεση με αυγά

24

 

Στις καταγγελίες που έκανε πριν από μερικές ημέρες μέσω Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφορικά με την επίθεση με τα αυγά που δέχθηκε κατά την επίσκεψή του στην Κω, απάντησε το μεσημέρι της Τετάρτης το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαψεύδοντας τις αναφορές του Πάνου Καμμένου ο οποίος κατηγόρησε αστυνομικούς που υπηρετούν στο νησί για τα όσα διαδραματίστηκαν.

Ο κ. Καμμένος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι επικεφαλής των αγανακτισμένων πολιτών που του επιτέθηκαν στην Κω ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ μαζί με νεοναζί. Μάλιστα, ο υπουργός κατονόμασε ως οργανωτή της εναντίον του διαμαρτυρίας τον Σταύρο Κοτσιόπουλο.

Ωστόσο, με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ξεκαθαρίζει πως έπειτα από ενδελεχή έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προέκυψε ότι από το 2009 μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί σε αυτήν αστυνομικός με το όνομα που καταγγέλθηκε, εκθέτοντας με τον τρόπο αυτό τον υπουργό.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωσή του το ΥπτΠ αναφέρει: «Μετά από δημοσιεύματα και καταγγελίες ότι αστυνομικός που υπηρετεί στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υποκίνησε και ενεπλάκη σε επίθεση κατά Υπουργού της Κυβέρνησης στην Κω, σας γνωστοποιούμε ότι μετά από ενδελεχή έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προέκυψε ότι από το 2009 μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί σε αυτήν αστυνομικός με το όνομα που καταγγέλθηκε»

Το βίντεο από την επίθεση

Ο Πάνος Καμμένος τρέχει πανικόβλητος, με τα αυγά να του έχουν λέρωσει το σακάκι. «Μπείτε γρήγορα μέσα» φωνάζει ένας άντρας από την προσωπική του φρουρά, που προσπαθεί να τον φυγαδεύσει

Τα σχόλια είναι κλειστά.