Ειδησεογραφικό site

Υποστηρικτής του Δένδια ο Κωνσταντινόπουλος – «Το ΠΑΣΟΚ θα λάβει μεγάλο ποσοστό στις επόμενες εκλογές», δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

32

«Ένα από τα καλύτερα νομοσχέδια, είναι αυτό για τα κόκκινα δάνεια», δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Παράλληλα ο κ. Κωνσταντινόπουλος έκανε λόγο για την εξαιρετική συνεργασία που είχε με τον έως πρόσφατα υπουργού Ανάπτυξης και ξεκαθάρισε πως όσα ειπώθηκαν από τον κ. Δένδια για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια απηχούσαν μόνον προσωπικές του απόψεις.

«Ό,τι είπε δεν δεσμεύει την κυβέρνηση, είναι δικές του σκέψεις» τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως: «Σε ενδεχόμενες εκλογές οι πολίτες θα του δώσουν μεγάλο ποσοστό».

«Εμείς ακολουθούμε την πολιτική μας από το 2009 έως σήμερα. Γι’ αυτό συμφωνήσαμε με τη ΝΔ» σημείωσε και επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «ο κόσμος δεν μπορεί να λέει ότι δεν ήξερα ή δεν κατάλαβα. Μόνο υποσχέσεις με αντίκρισμα πρέπει να ψηφίζει ο κόσμος. Όταν δεν μπορείς να αλλάξεις του Σγουρού τον προϋπολογισμό πώς θα αλλάξεις σε ένα βράδυ το μνημόνιο;» κατέληξε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.