Ειδησεογραφικό site

ΥΠΟΙΚ: Όταν ο Στουρνάρας «την έβγαζε» με σούσι και ο Σταϊκούρας με σουβλάκι…

71

Ευδιάθετος ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο ΥΠΟΙΚ, «έβγαλε» ουκ ολίγες… ειδήσεις, που ελάχιστοι γνώρισαν έως τώρα.

Χαρακτηριστικά, μιλώντας για τα ατελείωτα ξενύχτια κατά τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, ο κ. Στουρνάρας είπε: «Δουλεύαμε 15-16 ώρες την ημέρα, πολλές φορές και πάνω από 24ωρο σερί, εγώ έτρωγα σούσι στο γραφείο, ο «Ρουμελιώτης» Χρήστος Σταϊκούρας έτρωγε σουβλάκι».

Ιδιαίτερα αναφορά έκανε ο Γιάννης Στουρνάρας στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για τον οποίο αποκάλυψε: «Δεν γνωριζόμασταν πριν έρθω εδώ, παρά πολύ λίγο, μία φορά ή δύο φορές είχαμε ιδωθεί σε έναν κινηματογράφο της Κηφισιάς».

«Ευχαριστώ λοιπόν για την αδιάλειπτη και αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Νομίζω, μετά από δύο χρόνια στενής συνεργασίας, μπορώ να ομολογήσω ότι στο πρόσωπό του βρήκα έναν ειλικρινή και στενότατο φίλο» συνέχισε ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών, προσθέτοντας «παρά το »στόλισμα» που μου επιφύλασσε (ο κ. Σαμαράς) πολλές φορές τα πρωινά».

Τα σχόλια είναι κλειστά.