Ειδησεογραφικό site

Υπερπαραγωγή συνέντευξη Τύπου Ζωής από… Βουλή production!

37

Υπερπαραγωγή θα είναι η συνέντευξη Τύπου που αναμένεται να δώσει η νέα πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σήμερα στις 6 το απόγευμα.

Από το πρωί υπάλληλοι του κοινοβουλίου έχουν διαμορφώσει κατάλληλα τους χώρους του Εντευκτηρίου, μεταφέροντας τους τετραθέσιους καναπέδες και τις πολυθρόνες και βάζοντας στην θέση τους τουλάχιστον εξήντα καρέκλες για να υποδεχθούν τους δημοσιογράφους όλων των μέσων.

Παράλληλα, οι τεχνικοί του καναλιού της Βουλής έχουν ήδη στήσει τρεις κάμερες και υπερσύγχρονο σύστημα μεταφοράς εικόνας και ήχου καθώς η συνέντευξη θα μεταδοθεί «ζωντανά». Τη διαδικασία θα συντονίσει ο προϊστάμενος του γραφείου Τύπου της Βουλής Τάκης Κάμπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Κωνσταντοπούλου αναμένεται να ενημερώσει για τις σαρωτικές αλλαγές που ετοιμάζει στην λειτουργία του κοινοβουλίου. Μεταξύ αυτών θα περιλαμβάνεται και ο νέος προγραμματισμός συνεδριάσεων Ολομέλειας και κοινοβουλευτικών επιτροπών, ώστε να διευκολυνθούν στη συμμετοχή τους οι βουλευτές και παράλληλα να μπορούν οι πολίτες να παρακολουθούν τις κρίσιμες διεργασίες. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι οι επιτροπές θα περιοριστούν σε πρωινές συνεδριάσεις και η Ολομέλεια θα συνεδριάζει μόνο το απόγευμα.

Πέραν αυτών, η πρόεδρος θα μιλήσει και για ορισμένα «προβληματικά» φαινόμενα που ανακάλυψε κατά τις πρώτες ημέρες της θητείας της και είναι αποφασισμένη να τα αντιμετωπίσει αποφασιστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.