Ειδησεογραφικό site

Τimes: Η βόμβα που λέγεται Ελλάδα άρχισε να χτυπά ξανά

40

«Βόμβα» που δεν έχει εκραγεί από το 2010 χαρακτηρίζει την Ελλάδα δημοσίευμα των Times, αναφέροντας πως  «αν η Ελλάδα είναι το κακό παιδί της Ευρωζώνης, πρέπει να κατηγορήσεις τους γονείς της».

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο της εφημερίδας, Φίλιπ Άλντρικ, μετά από δύο διασώσεις, πολλές διαπραγματεύσεις και ένα κούρεμα χρέους, οι εταίροι νόμιζαν ότι είχαν απασφαλίσει την βόμβα. Δεν το είχαν κάνει όμως, και αυτή την εβδομάδα άρχισε να χτυπά ξανά.

Όπως λένε σε ανάλυση τους οι Τimes, η Ελλάδα είναι πάλι σε ένα κρίσιμο σημείο και ο κόσμος έχει στρέψει τα βλέμμα τα προς τη χώρα μας, με το ερώτημα αν θα βρεθούν οι βουλευτές για την Προεδρική εκλογή ή θα έχουμε ξανά εκλογές.

«Προσπαθούμε να βρούμε συναινέσεις για να αποφύγουμε τις εθνικές εκλογές, όχι να επιτείνουμε τις υπάρχουσες πολιτικές διαιρέσεις. Όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις οι πολίτες δε θέλουν πρόωρες εκλογές» δήλωσε από την πλευρά του στους Financial Times βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.