Ειδησεογραφικό site

«Τώρα θα πεθάνεις…» φώναξε ο 60χρονος στη σύζυγό του

24

 

Η παθολογική ζήλια φαίνεται να ήταν το βασικό κίνητρο που ώθησε τον 60χρονο συνταξιούχο να σκοτώσει τη σύζυγο και να τραυματίσει σοβαρά τον γιο του στα Κρύα Ιτεών στην Πάτρα. Το φονικό που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της περιοχής, σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. ενδεχομένως να οφείλεται στο πάθος του 60χρονου για την 57χρονη σύζυγό του, ο οποίος πίστευε πως δεν του ήταν πιστή.

Όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, το τελευταίο διάστημα η κατάσταση είχε ενταθεί ακόμη περισσότερο, καθώς ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 57χρονη επιχείρησε πρόσφατα να εγκαταλείψει τον σύζυγό της, γεγονός που εξαγρίωσε ακόμη περισσότερο τον 60χρονο συνταξιούχο.

Όπως μαρτυρούν οι γείτονες, οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν πολύ συχνοί και με μεγάλη ένταση. Ο 30χρονος γιος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, γνώριζε για την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι, αλλά αδυνατούσε να την ελέγξει.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε περίπου στη 1:30 τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 60χρονος ακούστηκε να φωνάζει «αυτό ήταν, τώρα θα πεθάνεις», για να ακολουθήσει η δολοφονία της 57χρονης γυναίκας και σοβαρός τραυματισμός του 30χρονου γιου, ο οποίος είχε πάει στο σπίτι του των δικών του με την ευκαιρία της καλοκαιρινής του άδειας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.