Ειδησεογραφικό site

Τσίπρας: Το πάρτι έκπληξη της Περιστέρας

85

 

Ενα πάρτι-έκπληξη για τον σύζυγό της Αλέξη Τσίπρα διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες, στη βίλα όπου πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Σούνιο, η Περιστέρα Μπαζιάνα.

Το πάρτι έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στην πανσέληνο της 29ης Αυγούστου στη βίλα του επιχειρηματία της DHI, Κωνσταντίνου Γιώτη, στο Σούνιο, όπου διέμεινε ο πρώην πρωθυπουργός και η οικογένειά του από τις αρχές του καλοκαιριού.

Καλεσμένοι του πρώην πρωθυπουργικού ζεύγους ήταν συγγενείς και στενοί φίλοι, ανάμεσα στους οποίους και ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Στο σύνολο οι καλεσμένοι του ζευγαριού ανέρχονταν στους 60.

Διαβάστε τι γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα «Νέα»:

«Τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι, και είναι -παρά τον καύσωνα- η ώρα για έναν θερινό απολογισμό, θεωρώ πως είναι η ευκαιρία να προσθέσω κι εγώ το κατιτίς μου στο υπέροχο φετινό καλοκαίρι της οικογένειας του προέδρου Αλέξη. Συνέβη, λοιπόν, το Σάββατο 29 Αυγούστου και, αν και καθυστερημένα, μου φαίνεται πως αξίζει τον κόπο να το αναφέρω, για να καταδείξω απλώς και μόνο ότι το τέως πρωθυπουργικό ζεύγος Αλέξη-Μπέττυς είναι δυο άνθρωποι που δεν κρατούν για τον εαυτό τους τις μικρές όμορφες στιγμές της ζωής, αλλά επιδιώκουν να τις μοιράζονται.

Λοιπόν – γνωστός και μη εξαιρετέος πληροφοριοδότης με διαβεβαίωσε ότι το βράδυ εκείνο, το βράδυ της πανσελήνου του Αυγούστου, το αγαπημένο ζεύγος το πέρασε στο υπενοικιασμένο on the beach σπίτι του γνωστού εφοπλιστή στο Σούνιο, αλλά όχι κατά μόνας, δηλαδή tête-à-tête.

Όπως εγκύρως πληροφορήθηκα, το σπίτι που υπενοικιάστηκε τη ευγενή φροντίδι ενός κυρίου Γιώτη, γνωστού και κυρίου DHI «το αποτέλεσμα μετράει» (εις ό,τι αφορά το «δύσκολο» θέμα της πλήρωσης τριχών αποψιλωμένων κεφαλών), εκείνο το βράδυ «άνοιξε». Η τέως δεύτερη πρώτη κυρία της χώρας (Πρώτη εκ των πραγμάτων είναι η αγαπητή μου κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου) αποφάσισε να καλέσει τους φίλους της, να απολαύσουν το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου συνοδεία house μουσικής. Για ένα full moon party, μια γνωστή αγαπημένη συνήθεια των αστών. Η βραδιά κύλησε υπέροχα δίπλα στο κύμα, είχε ποτό και finger food (από catering φαντάζομαι), συζητησούλα με πολιτική σε ελαφρές δόσεις, γελάκια και αισιοδοξία.

Μου είπαν επίσης ότι το παρτάκι ήταν μια έκπληξη για τον πρόεδρο Αλέξη και το ότι το οργάνωσε η Μπέττυ για να τον ανεβάσει λίγο – μια και το τελευταίο διάστημα δείχνει όλο και πιο απόμακρος (γιατί άραγε;). Μετείχαν περί τα 60 άτομα, όλοι φίλοι και μέλη της οικογένειας (αδερφοξάδερφα), ο απαραίτητος μπαρμπα-Αλέκος Φλαμπουράρης και φυσικά ο κύριος DHI «το αποτέλεσμα μετράει» Γιώτης. Πάντα τέτοια εύχομαι…».

Ο Κωνσταντίνος Γιώτης είχε δημοσιεύσει σε λογαριασμό του στο Facebook (που πλέον έχει διαγραφεί) φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές αποδράσεις μαζί με τον φιλοξενούμενό του στη βίλα του στο Σούνιο, Αλέξη Τσίπρα. Σε αυτές απεικονίζεται ο τέως πρωθυπουργός σε σκάφος μαζί με τον κ. Γιώτη, και μάλιστα στο τιμόνι, αλλά και να παίζει μαζί του ποδοσφαιράκι!

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.