Ειδησεογραφικό site

Τσίπρας: Πολύ σύντομα η Ελλάδα θα έχει άλλη κυβέρνηση

21

«Μια βεβαιότητα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα: Πολύ σύντομα η χώρα θα έχει άλλη κυβέρνηση. Κυβέρνηση της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας. Κυβέρνηση σωτηρίας με κορμό τoν ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε από την Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας πως «η αδιέξοδη και κοινωνικά βάρβαρη πολιτική δεν έχει μέλλον. Η πιο ταξική και βάρβαρη πολιτική που εφαρμόστηκε ποτέ δεν έχει μέλλον. Η πολιτική που μετέτρεψε χώρες σε πειραματόζωα νεοφιλελεύθερων πειραμάτων δεν έχει μέλλον. Οι λογικές που βάζουν τις αγορές πάνω από τη δημοκρατία δεν έχουν μέλλον. Και είμαστε περήφανοι που η μεγάλη αλλαγή θα αρχίσει από την Ελλάδα».

«Αυτές τις ημέρες δεν κρίνεται στη Βουλή η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Κρίνεται αν θα μπούμε βαθύτερα στο τούνελ. Κρίνεται η δημοκρατία μας», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις είπε: «H Ρένα Δούρου βρήκε κονδύλι 3 εκατ. ευρώ για δωρεάν ρεύμα. Τρία εκατ. ευρώ, η προσφορά σε βουλευτή για να μείνουν λίγο ακόμα στις καρέκλες τους».

«Tο αμαρτωλό τρίγωνο που χρεοκόπησε τη χώρα πήρε για τον εαυτό του 70 δισ.  ευρωπαϊκά κονδύλια. Αυτό το κέντρο έκανε το κράτος πελάτη του. Αυτό το κέντρο σήμερα τρομοκρατεί, παραπληροφορεί, εκβιάζει. Στήνει κόμματα. Διαλύει κόμματα. Διασπά κόμματα. Η διαφάνεια, ο έλεγχος, η δημοκρατία, είναι το δικό μας φάρμακο για την αρρώστια που λέγεται διαπλοκή», συνέχισε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.