Ειδησεογραφικό site

Τσίπρας: Να μη χάσουμε ούτε ένα λεπτό, ετοιμάστε νομοσχέδια – Βέβαιος ότι δεν θα προκύψουν οι 180

34

Σε εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος, μιλώντας στην πολιτική Γραμματεία του κόμματος, προέβλεψε πως οι ημέρες μέχρι την 29η Δεκεμβρίου -οπότε και πραγματοποιείται η τρίτη ψηφοφορία της προεδρικής εκλογής- θα είναι «κρίσιμες και δύσκολες».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα ασκηθούν πιέσεις προς του βουλευτές ανάμεσα στις ψηφοφορίες, για να υπερψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα, τονίζοντας, ωστόσο, ότι η επίσπευση της Προεδρικής εκλογής είναι τελικά μια θετική εξέλιξη «που έγινε κάτω από την πίεση της λαϊκής δυσαρέσκειας και των αδιεξόδων της κυβερνητικής πολιτικής».

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας είπε πως πρέπει ο ΣΥΡΙΖA να δημιουργήσει ένα κίνημα αντίστασης του λάου στην επιχείρηση «εκβιασμού και τρομοκράτησης» και τόνισε πως το επόμενο διάστημα χρειάζεται σοβαρότητα εγρήγορση και αποφασιστικότητα.

Επίσης, εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν θα προκύψουν οι 180 βουλευτές και θα ακολουθήσουν εκλογές στις οποίες θα αναδειχθεί νικητής ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Να μη χάσουμε ούτε ένα λεπτό», ανέφερε, καλώντας το κόμμα του να είναι έτοιμο, μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, για την κατάθεση συγκεκριμένων νομοσχεδίων που θα αφορούν στην ανάσχεση ανθρωπιστικής κρίσης, στην επανεκκίνηση της οικονομίας, στη διαφθορά το λαθρεμπόριο, στη φοροδιαφυγή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.