Ειδησεογραφικό site

Τσίπρας: «Εμείς θα βαράμε το νταούλι κι οι αγορές θα χορεύουν…»

34

Μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μόνο νίκη για την Ελλάδα, αλλά και θα αποτελέσει και την αρχή μιας αναγκαίας και μεγάλης αλλαγής στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος, μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου από το βήμα της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, ανέφερε πως θα κάνει την χώρα μας αξιότιμο αξιότιμο διαπραγματευτή, θα βάλει όριο σε κάθε διαπραγματευτική συμφωνία για την επιβίωση της χώρας που, όπως τόνισε, σημαίνει «την επιβίωση του λαού».

Οι Έλληνες είναι «σκληρά καρύδια» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται αλλά, αντιθέτως, πεισμώνουν και «αλίμονό τους αν πεισμώσουν», είπε απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους εταίρους και στα σενάρια περί Grexit τα οποία «αναζωπυρώθηκαν» τις τελευταίες ημέρες.

«Μην μας εκβιάσουν και μην προσπαθήσουν να μας φοβίσουν. Θα έχουν αντίθετα αποτέλεσμα», είπε και πρόσθεσε: «Άλλη μια φορά αν πουν ότι προτιμούν τους ανθρώπους που είναι βολικοί, τον ΣΥΡΙΖΑ θα τον «εκτοξεύσουν» σε ποσοστά που θα τρίβουν τα μάτια τους στις επόμενες εκλογές».

«Αν συνεχίσουν έτσι ο κόσμος δεν θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, αλλά Ελλάδα, Ευρώπη, προοπτική», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, ενώ αναφερόμενος στις αγορές είπε ότι «εμείς θα βαράμε το νταούλι και αυτοί θα χορεύουν» ή -μιας και βρίσκεται στην Κρήτη- «εμείς θα παίζουμε τη λύρα και αυτοί θα χορεύουν… πεντοζάλη».

Μεταξύ άλλων, κατά την ομιλία του ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες «από όποιον πολιτικό χώρο κι αν προέρχονται» να δώσουν τη δική τους μάχη για την κοινωνική και πολιτική αλλαγή στον τόπο, «για τον δύσκολο δρόμου που θα βαδίσουμε μαζί την επόμενη των εκλογών».

«Θα τα καταφέρουμε. Παρά τις Κασσάνδρες θα τα καταφέρουμε», κατέληξε ο επικαφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.