Ειδησεογραφικό site

Τσίπρας: Έφυγα προσωρινά από το Μαξίμου – Θα είμαι πρωθυπουργός για πολλά χρόνια

26


Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι Ηπειρώτες στον Αλέξη Τσίπρα στην Άρτα. Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του εμφανίστηκε βέβαιος ότι όχι μόνο θα κερδίσει τις εκλογές αλλά θα είναι πρωθυπουργός για πολλά χρόνια ακόμα.
Παράλληλα έκανε λόγο για «σκοτεινά» κέντρα που προσπάθησαν να διαμορφώσουν τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
«Ο ελληνικός λαός θα είναι ο κριτής. Αυτός θα αποφασίσει ποια θα είναι η κυβέρνηση και ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός και όχι τα σκοτεινά δωμάτια της διαπλοκής, όχι τα σκοτεινά συμφέροντα μέσα και έξω από τη χώρα», διεμήνυσε στη συνέχεια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η προσπάθεια «που κάνουμε να ξαναστήσουμε τον τόπο σε στέρεα θεμέλια κοινωνικής δικαιοσύνης και προκοπής δεν θα είναι μια σύντομη παρένθεση», γιατί, όπως πρόσθεσε από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την Άρτα, έρχονται μηνύματα νίκης, τα οποία θα σταλούν και στην κάλπη. Τόνισε δε «υπήρξαν σχεδια σκοτεινα σχέδια απο την πρωτη στιγμη ωστε η ανασα που γεννήθηκε να είναι παρένθεση από την πρώτη στιγμή».
«Εμείς οι Ηπειρώτες ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και ξέρουμε όταν μας ρίχνουν, να σηκωνόμαστε και να συνεχίζουμε» είπε απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του και πρόσθεσε: «Να είστε σίγουροι ότι η Ήπειρος και η Άρτα θα έχουν πρωθυπουργό για αρκετά χρόνια και όχι μόνο για ένα εξάμηνο. Φύγαμε για λίγες ημέρες από το Μαξίμου και θα επιστρέψουμε για αρκετά χρόνια, να δουλέψουμε σκληρά για να ξαναστήσουμε την πατρίδα».
Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους συμπατριώτες του στην κεντρική πλατεία της Άρτας, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε και σε εκείνους, οι οποίοι -όπως είπε- «προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλοι είναι ίδιοι».
«Έχει πολύ μεγάλη διαφορά» επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας «το δείγμα γραφής που αφήσαμε πίσω μας. Όχι μόνον σκληρές διαπραγματεύσεις, σε σχέση με την άνευ όρων παράδοση των προηγούμενων, αλλά και με τα όσα πράξαμε με τη θηλιά στο λαιμό επί εξήμισι μήνες» και παρέθεσε τα κυριότερα σημεία του νόμου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Ο Αλέξης Τσίπρας, τον οποίον συνοδεύει στην περιοδεία του η εκπρόσωπος Τύπου Όλγα Γεροβασίλη, θα μιλήσει απόψε στις 7.30 το απόγευμα σε προεκλογική συγκέντρωση στα Γιάννενα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.