Ειδησεογραφικό site

Τροχαίο στην Ινδία με την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τον Κέρι

62

Σώος κι αβλαβής είναι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι έπειτα από ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη σήμερα η αυτοκινητοπομπή που τον μετέφερε σε αεροδρόμιο της Ινδίας μετά το πέρας της επίσκεψής του στη χώρα, ανακοίνωσε η εκπρόσωπός του Τζεν Ψάκι.

«Καθ΄οδόν προς το αεροδρόμιο της Αχμενταμπάντ της Ινδίας, δύο αυτοκίνητα από την αυτοκινητοπομπή του ενεπλάκησαν σε ασήμαντο τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα να υποστούν κάποιες ζημιές και τα δύο οχήματα», αναφέρει η Ψάκι σε ανακοίνωσή της.

«Ο υπουργός Κέρι επέβαινε στο πρώτο από τα δύο οχήματα. Δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό, αλλά ούτε και κάποιος από το προσωπικό που τον συνόδευε. Ένα όχημα αντικαστάθηκε από άλλο και η αυτοκινητοπομπή συνέχισε την πορεία της προς το αεροδρόμιο χωρίς να προκληθεί άλλο πρόβλημα», συνέχισε η Ψάκι.

Εξηγώντας στους δημοσιογράφους που συνόδευαν τον υπουργό στο αεροπλάνο, η Ψάκι είπε ότι ο Κέρι δεν βγήκε από το αυτοκίνητο και ότι το όχημα που αποσύρθηκε κι αντικαταστάθηκε ήταν αυτό που ακολουθούσε το δικό του.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας έφθασε χθες Κυριακή στην Αχμενταμπάντ, την πρωτεύουσα του κρατιδίου Γκουτζαράτ, ως επικεφαλής αμερικανικής αντιπροσωπείας για να συμμετάσχει σε διεθνή διάσκεψη, αλλά και για να προωθήσει τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της νοτιοασιατικής χώρας ενόψει της επίσκεψης του προέδρου Ομπάμα αργότερα μέσα στο μήνα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.