Ειδησεογραφικό site

Αυτή είναι η Ελληνίδα διπλωμάτης που έχασε την ζωή της στην Ταϋλάνδη

69

Σε τραγωδία κατέληξαν οι οικογενειακές διακοπές της διπλωματικής υπαλλήλου Αριστέας Λιάπη στον ποταμό Κβάι της Ταϋλάνδης.

Αν και ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της. η Ελληνίδα διπλωμάτης έχασε τη ζωή της ενώ προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες στον ποταμό Κβάι.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η άτυχη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο, όταν στην προσπάθειά της να απαθανατίσει με την κάμερά της τη διάσημη – από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο – γέφυρα του ποταμού Κβάι, η τσάντα της πιάστηκε στο τρένο όπου επέβαινε μαζί με την οικογένειά της, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί κάτω από αυτό.

«Εκφράζουμε οδύνη για το δυστύχημα που είχε ως συνέπεια την τραγική απώλεια της συναδέλφου Αριστέας Λιάπη, στελέχους της Πρεσβείας Μπανγκόκ, όπου ασκούσε τα καθήκοντά της, τα τελευταία δύο χρόνια, με ήθος και ευσυνειδησία. Σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και όλοι οι συνάδελφοί της εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Πηγή: parapolitika.gr – protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.