Ειδησεογραφικό site

Τρέμη και Ευαγγελάτος σηκώθηκαν όρθιοι για να «χωρίσουν» on air Τατσόπουλο-Φωτίου (Βίντεο)

23

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο πλατό του MEGA ανάμεσα στον Πέτρο Τατσόπουλο, την αναπληρωτή υπουργό Θεανώ Φωτίου και την δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου.

Όλα ξεκίνησαν από την τοποθέτηση του συγγραφέα ότι η νίκη του «όχι» είναι «νίκη του Σόιμπλε». «Καλύτερο δώρο δεν μπορέσαμε να του κάνουμε. Το λόμπι της δραχμής του εξωτερικού συνδυάστηκε με το λόμπι της δραχμής του εσωτερικού» πρόσθεσε λέγοντας ότι «νικητής είναι ο Τσίπρας, ο Καμμένος και ο Μιχαλολιάκος».

Στην αντίδραση της κυρίας Φωτίου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το μεγαλύτερο μέτωπο απέναντι στη Χρυσή Αυγή ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε ότι «αν είχα λεφτά σαν κι εσάς στο εξωτερικό θα έκανα κι εγώ το λαϊκισμό αυτό».

«Μπορώ να σας κάνω μήνυση αύριο» αντέδρασε η αναπληρώτρια υπουργός. «Δεν έκανα εγώ αστυνομική έρευνα για το πόθεν έσχες σας, η βουλή το έδωσε στη δημοσιότητα» αντέδρασε ο κ. Τατσόπουλος.

Η κατάσταση ξέφυγε τελείως όταν στον καυγά ενεπλάκη και η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου που απευθυνόμενη στον συγγραφέα του είπε: Είσα ψυχασθενής.

«Το όργανο του ΣΥΡΙΖΑ με είπε ψυχασθενή» απάντησε ο κ. Τατσόπουλος με τη δημοσιογράφο να του λέει «τυχαία είσαι έξω».

Η κυρία Φωτίου ζήτησε, τελικά, την προστασία των δύο παρουσιαστών, της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου, οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι προκειμένου να ηρεμήσουν τις «αντιμαχόμενες» πλευρές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.