Ειδησεογραφικό site

Το νέο άλμπουμ του Μιχάλη Τζουγανάκη αυτό το Σάββατο 13 Ιουνίου μαζί με το «Καρφί»

65

Επτά χρόνια μετά τη κυκλοφορία της τελευταίας δισκογραφικής του δουλειάς «Στα ρεύματα του κόσμου», κυκλοφορεί το  νέο album του Μιχάλη Τζουγανάκη  με τίτλο «Πέλαγος».

Το album περιλαμβάνει 13 τραγούδια που ο Μιχάλης μοιράζεται ήδη με τον κόσμο στις εμφανίσεις και τις συναυλίες του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί και σιγοτραγουδιούνται από όλους.

Πρόκειται για δεκατρία τραγούδια (δύο καινούρια και έντεκα από τη ζωντανή ηχογράφηση στο Θέατρο Ερωφίλη).

Στο «Πέλαγος», τους στίχους έχει γράψει ο Νεκτάριος Μπήτρος, ενώ στο «Βαθύ ποτάμι» συναντάμε τους στίχους της  Ευθυμίας Πανταζοπούλου, σε μουσική και των δύο του Μιχάλη Τζουγανάκη.

Στα υπόλοιπα έντεκα live κομμάτια, στίχους έχουν γράψει ο Μιχάλης Τζουγανάκης, ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης, η Ζαχαρούλα Εργατζάκη και η Δήμητρα Παναγοπούλου.

Τα κομμάτια «Κόντρα στον καιρό», «Το  γιούδι μου», «Μοναξιά», «Αφήστε τόνε να περνά», «Απ’ την ανάσα σου», «Ο πόνος» και «Αρισμαροβιτσόβεργα» είναι παραδοσιακά σε μουσική διασκευή του Μιχάλη Τζουγανάκη.

Αξίζει να σημειωθεί και η συμμετοχή του Αλέξανδρου Τζουγανάκη στο κομμάτι «Τι να θυμηθώ», στίχοι και μουσική του Νίκου Ζούδιαρη και στο κομμάτι «Αρισμαροβιτσόβεργα», ντουέτο με το Μιχάλη Τζουγανάκη σε στίχους τόσο παραδοσιακούς όσο και του Αλέξανδρου.

Το cd κυκλοφορεί το Σάββατο 13 Ιουνίου με την εφημερίδα «Καρφί» σε συνεργασία με την εταιρία Volt Music.

Τα σχόλια είναι κλειστά.