Ειδησεογραφικό site

Το μεγάλο παράπονο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

202

Η Κική  Σεγδίτσα η δημοσιογράφος που ήταν κοντά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του έρωτα της ηθοποιού με τον Γιώργο Ηλιάδη.

Λίγες ημέρες πριν την έκδοση του βιβλίου της «Σπασμένα Καράβια Α. Βουγιουκλάκη – Γ. Ηλιάδης» η δημοσιογράφος αποκάλυψε στο Λοιπόν το μεγάλο της παράπονο.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν πρόλαβε να συναντήσει τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της.

«Μέχρι λίγο πριν πεθάνει μιλούσαν στο τηλέφωνο», λέει η Κική Σεγδίτσα και συμπληρώνει: «Τον περίμενε… Του έλεγε: «Πότε θα έρθεις; Πες μου πότε;» Κι αυτός επειδή ήταν στο υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου και υπήρχαν τότε κάποια γεγονότα, δεν μπόρεσε να έρθει πιο γρήγορα. Τη στιγμή που την πήρε στο τηλέφωνο για να της πει ότι έπαιρνε το αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά της, τότε έμαθε πως η Αλίκη μόλις είχε… φύγει», λέει και συνεχίζει: «Έξι χρόνια έμειναν μαζί με τον Γιώργο, αλλά μετά το μυστικό γάμο τους ούτε ένα χρόνο. Χώρισαν για αυστηρά προσωπικούς λόγους του Ηλιάδη, τους οποίους σεβάστηκε η Αλίκη. Αλλά ουσιαστικά δεν χώρισαν ποτέ. Βλεπόντουσαν κλεφτά. Μιλούσαν στο τηλέφωνο. Προσπάθησαν και δεύτερη φορά να ενωθούν, αλλά δεν ξανακατάφεραν…. Η Αλίκη έπαιρνε τηλέφωνο τον Γιώργο, του έβαζε να ακούει το «Σπασμένο Καράβι» που τραγουδάει ο Κώστας Καράλης. Ήταν σαν δύο σπασμένα καράβια οι δυο τους, μακριά ο ένας από τον άλλο… Όλα ήταν μια θύελλα για την Αλίκη… Πάθος».

Τα σχόλια είναι κλειστά.