Ειδησεογραφικό site

Το ανελέητο τρολάρισμα της ΝΔ στο Twitter

31

«Βούτυρο στο ψωμί» των δεκάδων χρηστών του διαδικτύου ήταν το φιάσκο στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η όλη κατάσταση πυροδότησε πλήθος χιουμοριστικών, ενίοτε και ξεκαρδιστικών, σχολίων, ειδικά στο Twitter.

Οι χρήστες δεν αισθάνθηκαν το παραμικρό… έλεος για την άσχημη εικόνα που αναδεικνύει από την Κυριακή και μετά η αξιωματική αντιπολίτευση ενώ, ειδικά το γεγονός πως «το σύστημα δεν λειτούργησε» έδωσε αμέτρητες αφορμές για σχόλια και καζούρα προς το κόμμα της Συγγρού. Χαρακτηριστικό είναι πως την Κυριακή και τη Δευτέρα το hashtag #eklogesnd δεν έφυγε στιγμή από τα δέκα δημοφιλέστερα της Ελλάδας, ενώ για αρκετή ώρα ήταν και στην δεκάδα των δημοφιλέστερων trends παγκοσμίως!

«Και τουρνουά τάβλι να διοργανώσουν, θα χάσουν τα ζάρια», «συνδέεις τα ψιψιψίνια και τα κοκοψόψαρα», «δεν χάσαμε κόμμα εμείς, server χάσαμε», «μέχρι να κάνουν εκλογές αυτοί, θα τις έχει κάνει ο Τσίπρας», μερικά μόνο από τα εκατοντάδες tweets που χρησιμοποιώντας κοφτερή γλώσσα καυστηρίαζαν τα τεκτενόμενα, ενώ την τιμητική τους είχαν και δεκάδες memes που έφτιαξαν οι ικανότεροι εκ των χρηστών.

Είναι επίσης σαφές πως στον πειρασμό του χιουμοριστικού σχολιασμού των όσων συμβαίνουν δεν μπήκαν μόνο πολιτικοί αντίπαλοι της συντηριτικής παράταξης που δεν έχασαν στιγμή να «καρφώσουν» την ΝΔ πως «εδώ δεν μπορεί να κάνει εκλογές, θέλει και να κυβερνήσει», αλλά και ψηφοφόροι και μέλη του κόμματος που, μέσα στην πίκρα τους για όσα παρακολουθούσαν, έκαναν χιούμορ.


Τα σχόλια είναι κλειστά.