Ειδησεογραφικό site

Τον Φορτσάκη προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πάγκαλος – « Καθάρισε στη σχολή, να καθαρίσει και το Προεδρικό Μέγαρο»

34

Τον πρύτανη του ΕΚΠΑ Θεόδωρος Φορτσάκη πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Θεόδωρος Πάγκαλος. «Γιατί όχι ο Φορτσάκης; Καθάρισε στη σχολή, να καθαρίσει και το Προεδρικό Μέγαρο, έτσι κι αλλιώς δεν έχει περισσότερες αρμοδιότητες ο Πρόεδρος» ανέφερε.

Μιλώντας στον «ΣΚΑΙ» αναφορικά με το ενδεχόμενο να καλέσουν ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, διερωτήθηκε: «Ο κ. Τσίπρας έχει πει ότι όταν συναντηθεί με τον Σαμαρά θα τού ζητήσει να παραιτηθεί… Τι να τον πάει στο Μαξίμου με τη βία ο κ. Βενιζέλος με τον όγκο που διαθέτει, όπως κι εγώ;».

«Εμείς τους μαζέψαμε τους συνδικαλιστές τις Σάρες και τις Μάρες… έργο του ΠΑΣΟΚ είναι, γιατί να μην τα πούμε αυτά;» πρόσθεσε.

«Τι ήταν το μνημόνιο; Είναι κακό πράμα βέβαια το μνημόνιο, δεν μας αφήνει να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε… Το μνημόνιο ήταν η απάντηση της ΕΕ, με τη βοήθεια και του ΔΝΤ, επειδή χρεοκοπήσαμε στην πράξη. Μας δάνειζαν με υψηλό επιτόκιο οι αγορές, μας έδωσαν πρωτοφανή ποσά με τόσο ευνοϊκούς όρους στην ιστορία του διεθνούς καπιταλισμού, ούτε τα δάνεια Μάρσαλ δεν είχαν τόσο ευνοϊκούς όρους, από την άλλη μας επέβαλαν ορισμένους όρους για να πάψει να υπάρχει το έλλειμμα και να γίνει πιο ανταγωνιστική η ελληνική οικονομία» εξήγησε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.