Ειδησεογραφικό site

Τι απαντά ο Ν. Μακρόπουλος για τη δήλωση «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες»

39

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του τραγουδιστή που από το πρωί δέχεται σκληρή κριτική από τα Μέσα της Bόρειας Ελλάδας.

Ο τραγουδιστής πριν από κάποιους μήνες βρέθηκε στην Αλβανία και παραχώρησε στο πλαίσιο της επίσκεψής του συνέντευξή σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας.

Το φως της δημοσιότητας είδε σήμερα ένα απόσπασμα από την κουβέντα τους στο οποίο ο τραγουδιστής υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες».

Η εν λόγω συνέντευξή έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ο τραγουδιστής δέχεται σκληρή κριτική από τα Μέσα της Βόρειας Ελλάδας.

Tο περιβάλλον του τραγουδιστή το οποίο είναι ιδιαίτερα ενοχλημένο με την διάσταση που έχει πάρει η δήλωση του.

«Απομονώθηκε μία συγκεκριμένη φράση από την συνέντευξη. Η ουσία της δεν ήταν αυτή αλλά ότι η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη του Αλβανούς», εξηγεί πρόσωπο από τον κύκλο του Νίκου Μακρόπουλου.

Ο Νίκος Μακρόπουλος κατά την διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή που τον φιλοξένησε αν η Ελλάδα έχει ακόμα ανάγκη τους Αλβανούς ή αν θα έπρεπε εκείνοι να γυρίσουν πίσω στην χώρα τους, αφού τώρα υπάρχει μεγάλη κρίση.

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους Αλβανούς. Οι Αλβανοί είναι ενσωματωμένοι με μας. Τα παιδιά των Αλβανών που μένουν στην Ελλάδα πάνε στα ελληνικά σχολεία, μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι ένα με μας. Παντρεύονται με Έλληνες πλέον. Η επόμενη γενιά θα είναι ένα. Εξάλλου οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και αν θα φύγουν οι Αλβανοί πίσω, εγώ δεν θα βρω (…)», είπε ο Νίκος Μακρόπουλος και συμπλήρωσε λίγο αργότερα: «Το καφεδάκι, το φραπεδάκι και τίποτα άλλο… Μα γι αυτό και την πληρώσαμε».

Τα σχόλια είναι κλειστά.