Ειδησεογραφικό site

Τελευταίο αντίο στο Μένη Κουμανταρέα – Ο δήμος Αθηναίων θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας

130

Στο Α’ Νεκροταφείο θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο φίλοι και συγγενείς στο Μένη Κουμανταρέα, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη.

Ο δήμος Αθηναίων θα καλύψει τα τέλη της κηδείας του πεζογράφου «ως ελάχιστο φόρο τιμής στον σπουδαίο πεζογράφο, που έζησε, αγάπησε και έγραψε όπως κανένας άλλος, για την πόλη της Αθήνας».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της χθεσινής νεκροψίας οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι το θύμα έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και στην κοιλιά. Ο δολοφόνος φέρεται να χτύπησε αρχικά τον άτυχο συγγραφέα με γυμνά χέρια και στη συνέχεια να τον στραγγάλισε.

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι άνθρωποι που γνώριζε και συναναστρεφόταν ο συγγραφέας το τελευταίο διάστημα και στις τελευταίες εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις στο κινητό του. Επιπλέον απαντήσεις πιστεύουν ότι θα λάβουν και από τις κάμερες που βρίσκονται σε γειτονικά – του σπιτιού του συγγραφέα – καταστήματα και στις οποίες πιστεύουν ότι έχει καταγραφεί το πρόσωπο του ατόμου που τον δολοφόνησε

Τα σχόλια είναι κλειστά.