Ειδησεογραφικό site

Η τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή-To συγκινητικό μήνυμα του γιου του Γιάννη

56

Την τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή προσπαθεί να ικανοποιήσει η οικογένειά του. Αυτή ήταν να ταφεί ο μουσικοσυνθέτης στο κτήμα της οικίας του, ωστόσο έχουν προκύψει διάφορα διαδικαστικά ζητήματα.

Πολλοί ήταν οι απλοί πολίτες αλλά και καλλιτέχνες -ανάμεσά τους ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Καίτη Γκρέυ – οι οποίοι πήγαν το πρωί στο νεκροταφείο της Παιανίας για να συνοδεύσουν τον Αντώνη Βαρδή στην τελευταία του κατοικία.

Είχε κυκλοφορήσει από τα ΜΜΕ ότι η εξόδιος ακολουθία, θα τελούνταν στις 11 το πρωί. Όμως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε καθώς όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του έγινε παραπληροφόρηση σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο της κηδείας.

Με ανάρτηση στη σελίδα του Αντώνη Βαρδή στο Facebook, που έγινε από την οικογένειά του αναφέρονται τα εξής:
bardis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο μουσικοσυνθέτης έχασε τη μάχη για τη ζωή, παλεύοντας με τον καρκίνο, τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, μετά από δίμηνη νοσηλεία στο θεραπευτήριο «Υγεία».

«Ήσουν ο καλύτερος φίλος, ο καλύτερος πατέρας, το στήριγμά μου σε οτιδήποτε έκανα, ο αόρατος και ορατός παρατηρητής μου, η αδυναμία μου, η ζωή μου, ο άνθρωπός μου» λέει στο Facebook ο γιος του Γιάννης, λίγες ώρες μετά το θάνατό του. «Είσαι πλέον ο άγγελός μου και σε κουβαλάω μέσα μου γιατί είμαι αυτό που ήθελες, είμαι εσύ. Είσαι ο Θεός μου… σ’ αγαπώ» προσθέτει στο συγκινητικό μήνυμά του.

Δείτε όλα όσα έγραψε στο Facebook

vardis-fb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με το Γιάννη Βαρδή επιθυμία του πατέρα του ήταν, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα για την ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης «Ο Άλλος Άνθρωπος», που φροντίζει να παρέχει γεύματα σε άστεγους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.