Ειδησεογραφικό site

Τελείωσε η ΕΔΕ για τον υιό Μπαλτάκο 2,5 μήνες μετά το ξύλο στη Βουλή- Παραπέμπεται στο Πειθαρχικό

52

Σε πειθαρχική ποινή υπέπεσε ο σημαιοφόρος του Λιμενικού (Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών) Δημ. Μπαλτάκος, υιός του πρώην Γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Λιμενικού Σώματος ώστε να δώσει εξηγήσεις.

Αυτό αναφέρεται στην ΕΔΕ την οποία διέταξε να διενεργηθεί ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καθώς και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αθανάσιος Αθανασόπουλος και διενήργησε ο Επιθεωρητής του Λιμενικού.

Ο υιός Μπαλτάκος είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα για τον ξυλοδαρμό βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μετά την αποκάλυψη από τον Ηλία Κασιδιάρη της ηχογραφημένης συνομιλίας του ιδίου με τον (τότε) γενικό γραμματέα της κυβέρνησης.

Ο σημαιοφόρος βατραχάνθρωπος (με ειδικότητα την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας) σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε σε χρυσαυγίτες χτυπώντας με κλωτσιές τις πόρτες των γραφείων της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έδωσε δύο χαστούκια στον βουλευτή Αρβανίτη, μπουνιές στον βουλευτή Κούζηλο και χειροδίκησε κατά του βουλευτή Ματθαιόπουλου.

Στην ΕΔΕ κλήθηκαν και κατέθεσαν αρκετοί μάρτυρες ανάμεσα στους οποίους και ο Τάκης Μπαλτάκος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.