Ειδησεογραφικό site

Τατσόπουλος: «Ηλίθια η Ξουλίδου, πανηλίθιος ο Σούκουρης» – Στη δημοσιότητα ολόκληρες οι συνομιλίες

63

Με… βαρύτατους χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στο θέμα απόπειρας χρηματισμού της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου, όπως η ίδια καταγγέλλει, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στο Vima Fm.

Ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε πως η κ. Ξουλίδου είναι ηλίθια και «πανηλίθιος ο Σούκουρης», ο άντρας που η βουλευτής των ΑΝΕΛΛ καταγγέλλει ότι την πλησίασε και της πρόσφερε χρηματικό ποσό προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε ακόμα αναφερόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «συγχρωτίζεται με τον αυριανισμό ο Τσίπρας» και ότι «θελεi να βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι, ακόμα και αν αυτό σπάσει».

Σχολιάζοντας δε την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τατσόπουλος είπε: «Ο πολύς συγχρωτισμός με τον Πάπα του έχει κάνει κακό, γιατί είδα στη συνέντευξη τέτοια συμπτώματα».

Στη δημοσιότητα ολόκληρες οι συνομιλίες Σταυρούλας Ξουλίδου και Γιώργου Σούκουρη – Από το “τι κάνει η κούκλα μας” μέχρι «ο Μελάς τα πήρε”

Στη δημοσιότητα έδωσε η Σταυρούλα Ξουλίδου τις συζητήσεις της με τον Γιώργο Σούκουρη στο Facebook για τις οποίες έχει προκληθεί τόσο μεγάλος ντόρος.

Δείτε τις συνομιλίες:

received_793154644084934

Τα σχόλια είναι κλειστά.