Ειδησεογραφικό site

Σφοδρή επίθεση Κανέλη στον ΣΥΡΙΖΑ: Για τα αεροπλάνα μπακατέλες σας έδωσε λαϊκή εντολή ο λαός;

35

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ για την αποκάλυψη του ΘΕΜΑτος σχετικά με την ανάθεση ύψους 500 εκατ. δολαρίων στη Lockheed Martin προκειμένου να υπάρξει εκσυγχρονισμός πέντε αεροσκαφών τύπου P-3Β Orion ηλικίας 35 ετών εξαπέλυσε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

«Τα 500 εκατ. για τα αεροπλάνα μπακατέλες σας έδωσε λαϊκή εντολή ο λαός;» αναρωτήθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ απευθυνόμενη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Λεουτσάκο επισημαίνοντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν πέρασε ποτέ από την αρμόδια επιτροπή Άμυνας της Βουλής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το μοναδικό που ψέλισσε ήταν ότι «δεν υπάρχουν 500 εκατ. δολάρια» κατηγορώντας την Λιάνα Κανέλλη ότι υπονομεύει τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης.

«Για τα 500 εκατ. δολάρια απαντάς με προσωπική επίθεση» αναρωτήθηκε η κυρία Κανέλλη επισημαίνοντας ότι ουσιαστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν έδωσε καμία απάντηση στην ερώτηση αλλά έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει το ΚΚΕ ότι «εσείς μας τα προτείνατε». Η αναφορά αυτή προκάλεσε νέα έκρηξη από την πλευρά της Λιάνας Κανέλλη που του ζήτησε να ανακαλέσει με τον κ. Λεουτσάκο να παραδέχεται ότι πρόκειται για «σχήμα λόγου» αν και παρά τα συντριπτικά στοιχεία που υπάρχουν για την υπόπθεση υποστηρίξε ότι η βουλευτής του ΚΚΕ παραποιεί την πραγματικότητα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.