Ειδησεογραφικό site

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς παρακαλά τις αγορές να επιτεθούν στη χώρα

36

«Ομολογία ήττας» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Σε σχόλιό της, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού, η Κουμουνδούρου επισημαίνει: «Η ομιλία Σαμαρά στην Κ.Ο. της ΝΔ συνιστά ομολογία της επερχόμενης ήττας του για τους 180 της προεδρικής εκλογής και για την προκήρυξη εκλογών. Σε ένα ρεσιτάλ κινδυνολογίας, από αυτά που μας έχει συνηθίσει εξάλλου, ο πρωθυπουργός ελπίζει ότι θα συσπειρώσει έστω τους δικούς του βουλευτές για την ψήφιση Προέδρου. Δεν διστάζει να παρακαλά τις αγορές, για να επιτεθούν στη χώρα. Είναι πολύ γελασμένος, όμως, αν θεωρεί ότι με το ξαναζεσταμένο φαγητό της εξόδου από την ευρωζώνη, θα τρομοκρατήσει την κοινωνία που ασφυκτιά από την αντικοινωνική πολιτική του μνημονίου».

»Ο ΣΥΡΙΖΑ προβάλλει το μοναδικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, τη μόνη ρεαλιστική πρόταση διαπραγμάτευσης, για την επανεκκίνηση της οικονομίας και για να σταθεί ξανά η κοινωνία στα πόδια της. Ο κ. Σαμαράς και το κόμμα του αντιπροσωπεύουν το χάος και τον φόβο, ο ΣΥΡΙΖΑ την ελπίδα και τη σταθερότητα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.