Ειδησεογραφικό site

Συνεργασία Μώραλη-Δένδια για την ανάπτυξη του Πειραιά

33

Με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκο Δένδια συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Κατά τη συνάντηση, τέθηκε το ζήτημα της υποβολής του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Χωρικής Επένδυσης του Δήμου Πειραιά στο νέο ΕΣΠΑ καθώς και η ένταξη άλλων έργων του Δήμου στη νέα προγραμματική περίοδο.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας δεσμεύτηκε ότι οι υπηρεσίες του Υπουργείου θα συνεργαστούν με το Δήμο Πειραιά για την έγκαιρη και πλήρη επεξεργασία του Σχεδίου ώστε να εξασφαλισθεί η χρηματοδότησή του από τους πόρους του νέου ΕΣΠΑ. Ο Υπουργός επισήμανε επίσης τη σπουδαιότητα του Σχεδίου για το μέλλον του Πειραιά και εκδήλωσε την πρόθεσή του να συνεχισθεί η συνεργασία μέχρι την τελική υποβολή του.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Μώραλης παρουσιάζοντας το Σχέδιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης, τόνισε ότι αποτελεί κύρια προτεραιότητα και τελευταία ευκαιρία για την ανάπτυξη της πόλης. Δήμαρχος και Υπουργός συμφώνησαν να συσταθεί ομάδα εργασίας για την επεξεργασία του Σχεδίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.