Ειδησεογραφικό site

Συναντήσεις Τσίπρα με Παπούλια, Θεοδωράκη και Βενιζέλο στο Μαξίμου

49

Μπαράζ συναντήσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον επικεφαλής του Ποταμιού και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα έχει ο πρωθυπουργός προκειμένου να τους ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα έχει σήμερα το μεσημέρι, ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τον ενημερώσει και επισήμως για την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου ως υποψήφιο για την Προεδρία, αλλά και για την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων.

Χθες, ο κ. Βενιζέλος άσκησε κριτική προς την κυβέρνηση, «λέγοντας ότι κάνει σκληρή διαπραγμάτευση υποχωρεί και μας πηγαίνει πλησίστια στο μνημόνιο 3».

Ο κ Βενιζέλος τόνισε ότι «θέλουμε να στηρίξουμε μια εθνική διαπραγμάτευση, όμως «αντί να έχουμε ενημέρωση, παρακολουθούμε από την τηλεόραση την κυβέρνηση, να εκλιπαρεί τους Ευρωπαίους και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για κάποιες άλλες λέξεις, όχι για την ουσία των θεμάτων».

Τα σχόλια είναι κλειστά.