Ειδησεογραφικό site

Συνέντευξη της Ραχήλ για την επόμενη μέρα και για… ελιές και ποτάμια!

37

Ανατρεπτική. Αποκαλυπτική. Εξομολογητική. Η Ραχήλ Μακρή μετά τη διαγραφή της από τους ΑΝΕΛ μιλά στο protothema.gr και στον Στρατή Λιμνιό, για την επόμενη μέρα της πολιτικής της ζωής. Απαντά στα σενάρια που τη θέλουν να μετακομίζει στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για όλα όσα ακούστηκαν για την πολιτική σχέση της με τον Πάνο Καμμένο σημειώνοντας πως η ίδια δε σκοπεύει να γίνει ποτέ μαξιλαράκι κανενός στην πολιτική. Μετά από ένα μικρό πρόβλημα υγείας και μία επέμβαση είναι έτοιμη να ξαναδώσει τη μάχη της ακόμη πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά έστω και αν δεν ανήκει πια στους ΑΝΕΛ.

Για την επόμενη μέρα:
Η επόμενη μέρα είναι δουλειά. Η περιπέτεια της υγείας μου και τα παιχνίδια που κορυφώθηκαν για να με απομακρύνουν από το κόμμα του κ. Καμμένου κατανάλωσαν πολύτιμο χρόνο από τον κοινοβουλευτικό μου έλεγχο. Αυτό που προέχει σε έναν βουλευτή είναι να προασπίζεται το δημόσιο συμφέρον, όχι να υπογράφει τροπολογίες που εμποδίζουν το έργο της δικαιοσύνης και να αναγνωρίζει τον εαυτό του σε είδη ζώων, χωρίς να υπάρχει ουδεμία επώνυμη αναφορά σε αυτόν ή στον πολιτικό φορέα στον οποίο ανήκει.

Για την επόμενη κίνηση:
Έχω δουλέψει τα περισσότερα νομοσχέδια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Συνάδελφοι από άλλα κόμματα απορούσαν πού βρίσκω τον χρόνο να προετοιμάζω εισηγήσεις μέχρι και για τρία νομοσχέδια την ημέρα. Για το μόνο που δεν είχα χρόνο είναι να προετοιμάσω την επόμενη κίνηση μου, να δημιουργήσω κλίκες και να δράσω παρασκηνιακά.

Αν θα πάει στο ΣΥΡΙΖΑ:
Το έχω δηλώσει πολλές φορές. Αυτή την στιγμή είμαι βουλευτής του Ελληνικού Λαού. Για την αυριανή μέρα το μόνο που ξέρω είναι ότι θα συνεχίσω να εκπροσωπώ την Κοζάνη και ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, όπως το Σύνταγμα ορίζει. Δεν κάνω ούτε σενάρια, ούτε μεθοδεύω κινήσεις για το μέλλον. Σενάρια για την υποτιθέμενη επιθυμία μου να πάω στο Σύριζα διαδίδουν ο Άδωνις Γεωργιάδης που παίρνει γραμμή από τον Μουρούτη και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ ανώνυμα σε δημοσιεύματα. Δεν γνωρίζω εάν οι ονειρώξεις έχουν κοινή αφετηρία αλλά δεν με ενδιαφέρει να το μάθω. Η κοινωνία βιώνει βαθιά ανθρωπιστική κρίση και σκοπεύω να είμαι μέρος της επίλυσης του προβλήματος. Πέρα και πάνω από κομματικούς σχηματισμούς και μικροπολιτικά παιχνίδια κάνω ότι μου λέει η καρδιά και η λογική μου. Εκεί μέσα υπάρχει μόνο η φωνή του Λαού. Τον Ελληνικό Λαό θα υπηρετήσω από όποιο μετερίζι με προστάξει να το κάνω. Άλλωστε είναι ο μόνος που μπορεί να με στείλει σπίτι μουΓια τη διαγραφή της:

Η διαγραφή μου είναι πολιτική. Σε αυτή την πράξη δεν πιστεύω ότι ο κ. Καμμένος ενέργησε σε καμιά περίπτωση συναισθηματικά. Άλλωστε οι προϋποθέσεις που έθεσα και τις απέρριψαν ως υβριστικές ήταν καθαρά πολιτικές, με βασικότερη την μη συνεργασία με την Συγκυβέρνηση που έχει βυθίσει την Ελληνική Κοινωνία σε βαθύτατη αξιακή και οικονομική κρίση.

Για τις κατ’ επανάληψη κόντρες:
Η υπομονή μου είναι απέραντη. Τα κανάλια προβάλουν μόνο την κορύφωση των επιθέσεων που οφείλω να μην αφήσω αναπάντητες. Πολλοί προσπαθούν να με κάνουν να ασχοληθώ μαζί τους γιατί πιστεύουν ότι θα απασχολήσουν τα μέσα και θα κερδίσουν μια συνέντευξη. Τι να πω μπορεί να θέλουν να αυξήσουν την προίκα τους από ελιές και ποτάμια.
Πηγή: protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.