Ειδησεογραφικό site

Συνάντηση Τσίπρα- Σκανδαλίδη στη Βουλή – Όλο και πιο κοντά έρχονται οι δύο άνδρες

45

Συνάντηση είχαν πριν από λίγες μέρες στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας µε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σκανδαλίδη.

Σύμφωνα µε πληροφορίες, οι δύο (αντίπαλοι) πολιτικοί τα είπαν για λίγη ώρα σε καλό κλίµα, χωρίς να γίνει γνωστό το περιεχόµενο της συνοµιλίας τους. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, πάντως, µετά από µια περίοδο που εµφανιζόταν ιδιαίτερα επιθετικός προς τον σηµερινό πρωθυπουργό, τώρα µιλάει µε κολακευτικά λόγια για αυτόν.

Εξάλλου, πριν από τις τελευταίες εκλογές δήλωνε ανοιχτός στο ενδεχόµενο κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ µε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι περισσότεροι στο στρατόπεδο του πάλαι κραταιού Κινήματος τονίζουν ότι ο κ. Σκανδαλίδης ήθελε καιρό- και μάλιστα είχε κάνει εισηγήσεις και στον πρόεδρο Βαγγέλη Βενιζέλο- να στραφεί το ΠΑΣΟΚ προς την Κεντροαριστερά και να μην προσκολληθεί- όπως και έγινε- στην προηγούμενη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Ωστόσο, δεν εισακούστηκε και ο κεντροαριστερός κόσμος, σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Σκανδαλίδη, τραβήχτηκε όλος προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα όλο και περισσότεροι-βλέποντας και μία ενδεχόμενη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ σε πιο κεντρώες γραμμές ελέω του μνημονίου- θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να παίξει ρόλο μόνο αν αλλάξει ηγεσία και μόνο αν «φλερτάρει» έντονα με τον Αλέξη Τσίπρα…

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.