Ειδησεογραφικό site

Συγκλονιστικό: Επαναφέρουν στη ζωή άντρες του ΕΚΑΒ έναν 65χρονο άντρα (Βίντεο)

25

Το ΕΚΑΒ είναι εκείνο που με ένα τηλεφώνημα κατευθύνεται στο σημείο που υπάρχει ανάγκη και παρέχει τις πρώτες βοήθειες. Πολλές είναι οι φορές που τα καταφέρνουν να σώσουν μια ζωή και ο ασθενής να μεταφεθεί για περαιτέρω νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, άντρες του ΕΚΑΒ σπεύδουν και σώζουν τη ζωή σε 65χρονο άντρα. Πρώτα στο σημείο είχε φτάσει η Διασωστική Μηχανή και το πλήρωμα του απλού ασθενοφόρου.

Στην περιγραφή του βίντεο αναφέρεται: «Μετά από 45 πιεστικά λεπτά (για εμάς που ήμασταν στο σημείο) οι προσπάθειες μας απέδωσαν… Τα σημάδια ζωής στον 65χρονο εμφανίστηκαν… Η καρδιά επανήλθε σε λειτουργία… Παρελήφθη και παραδόθηκε στα ΤΕΠ στο Τμήμα Αναζωογόνησης από όπου και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πλήρωμα του Α2 στο συνάδελφο με τη Διασωστική Μηχανή (ΜΡ1) και φυσικά την Γιατρό μας και το ζευγάρι μου στην δουλειά για την άψογη και άκρως επαγγελματική τους αντιμετώπιση στο περιστατικό αυτό. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να έχει αίσιο τέλος αυτή η περιπέτεια του άτυχου (τυχερού) 65χρονου».

Δείτε το βίντεο:

Τα σχόλια είναι κλειστά.