Ειδησεογραφικό site

«Στόχος μας η τρίτη θέση, αλλά φοβάμαι την αποχή» λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης

33

Το Ποτάμι θα συνεργαστεί με όποιον προτείνει λύσεις, σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, επαναλαμβάνοντας ότι «στο DNA των ανθρώπων του Ποταμιού είναι η συνεργασία».

Μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ, επανέλαβε ότι στόχος της προσπάθειάς του είναι να πάρει την τρίτη θέση στις Ευρωεκλογές, ώστε το Ποτάμι «να πλασάρει τη λογική της συναπόφασης».

«Θέλουμε να πάρουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό, γιατί με ένα 5% δεν μπορείς να επηρεάσεις» σημείωσε, θέτοντας και τον πήχη με αριθμούς και ποσοστά.

Παράλληλα, εξέφρασε φόβους ότι πολλοί αναποφάσιστοι θα προτιμήσουν την αποχή, για αυτό και χαρακτήρισε «σκόπιμη» την απόφαση της κυβέρνησης να γίνουν τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών οι ευρωεκλογές.

«Οι ευρωεκλογές έπρεπε να γίνουν την πρώτη Κυριακή. Με φοβίζει ότι στην δεύτερη Κυριακή θα πάνε οι αποφασισμένοι. Οι κομματικοί στρατοί και ο απλός αναποφάσιστος ψηφοφόρος θα προτιμήσει την αποχή» τόνισε.

Σχετικά με τα διλήμματα των εκλογών, ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε αστεία τα διλήμματα που θέτουν τόσο οι Σαμαράς-Βενιζέλος, όσο και ο Αλ.Τσίπρας, σημειώνοντας ότι σε καμία άλλη χώρα της ΕΕ δεν έχει τεθεί θέμα κυβερνητικής σταθερότητας, ανάλογα με το αποτέλεσμα.

«Να φύγει ο Βενιζέλος να πάει πού; Πιστεύει κανείς ότι αν αποχωρήσει από την κυβέρνηση και γίνουν εκλογές οι πολίτες θα ψηφίσουν μαζικά ΠΑΣΟΚ;» αναρωτήθηκε.

Ζήτησε μάλιστα από τους πολίτες να θυμώσουν με αυτούς που θέτουν διλήμματα και τους «καλούν μονίμως να ψηφίσουν για κάτι άλλο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.